Bartolin bezim her ilişki esnasında şişiyor , daha adam içime girer girmez koca bir balon oluyor, bir sene içinde 4 defa lokal anestezi altında operasyon yapıldı kist çıkarıldı dnedi yine de oluyor. O kesik 15 günde iyileşiyor. Ne yürüyebiliyorum ne ilişkiye girebiliyorum bir de adet oluyorum çile içinde bir hayat. Bir defasında dışarıdan maydanoz lapası koydum , şişliğin yüzeyine kan çöktü sonra patlayarak içindekiler komple boşaldı, 10 dk içinde vücut o deliği kapattı !!! içinden çıkan çok yoğunlaşmış çiğ yumurta akı gibi şeffaf ve temiz bir sıvıydı. Bu bitkisel formülü kendim buldum. Kesinlikle enfeksiyonum yok. İçeriden iltihap akmıyor. İki kez steril ettiğim bir jiletle kestim içindekini akıttım çok zor oluyor ve size dehşet gibi geliyor ama artık dayanamıyorum. Daha ne kadar doktora gidicem her kocamla ilişkiye girdiğimde ameliyat mı olucam. Ne yapsam bilemiyorum cinsel hayatım bitti. Kocam benden soğudu. Bana "sana ne oluyor benden ne gizliyorsun diyor" cinsel bir hastalığım olduğunu biliyor. Bırakın cinsel ilişkiyi öpüşmekle tahrik olsam bile hemen şişiyor. Karnım kasığım sürekli ağrıyor. Bir ay boyunca sürekli kasığım ağrıyor.
Bu kadar ilerlemesine 2 sene önce dış genital bölgemde çıkan siğili (HPV 6,11 cinsi) kateterle yakan doktorun neden olduğunu düşünüyorum, siğili yakıcam diye oradaki bezlerin çıkış yollarını kaynatarak kapattı.
Devlet hastanesi doktorlarının umurunda bile değil özelde de kim başarılı olabilir bilmiyorum zira artık yap boz tahtasına döndüm.