• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BARTOLİN KİSTİ LÜTFEN YARDIM

heyuu_2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
2
0
1
36
merhabalar iki gün önce vajinamda sivilce ağrıaına benzer batma bir ağrı farkettim daha sonra baktığımda bir şişlik olduğunu farkettim baya araştırdım çok korktum bartolin kisti olabileceğini düşünüyorum oturma banyosu yapıyorum rahatlatsa da git gide büyüyor gibime geliyor bilye gibi ya da paikolojik olarak öyle düşünüyorum napcağımı şaşırdım kullandığınız kremler var mı bunun için ya da doktorauz çözüm şansımız yok mu lütfen yardım edin 17 yaşındayım bu gibi durumlarda bakireliğe bakılıyor mu aileye söyleniyor mu

Bartolin bezi tanısında kistin oldugu yere bakılması gerekebiliyor.Ama yaşın küçük oldugu için sanmıyorum oyle bi muayene olacagını.Birkaç gün oturma banyosu sıcak uygulama defalarca yap.Kist olması sıkıntı değil cunku oturma banyoları ile o kistin şişkinlipi inebiliyor.Ama ucdort gun oturma banyosu yapıp agrısı geçmezse doktora git büyük ihtimal antibiyotik yazacaktır.apseye dönüşmemesi önemli.

Bence senin korkun kist degil de bakirelik gibi geldi ?

Dut kurusu ve karabaş otunu kaynatıp iç 2 güne kalmaz patlar ... İltihap var demek vücudunda dr zaten antibiyotik veriyor .. Soğan kürüde iyi geliyor ... Dut kürü için ibrahim saraçoğlu bartolin kisti yaz çıkıyor nasıl kullanılcağı .. Geçmiş olsun

Back