Bartolin bezim her ilişki esnasında şişiyor , daha kocam içime girerken koca bir balon oluyor, bir sene içinde 4 defa lokal anestezi altında operasyon yapıldı kist çıkarıldı dendi yine de oluyor. O kesik 15 günde iyileşiyor. Ne yürüyebiliyorum ne ilişkiye girebiliyorum bir de adet oluyorum çile içinde bir hayat. Her gün gündemimin ana maddesi. Bir defasında dışarıdan üstüne maydanoz lapası koydum, kan şişliğin yüzeyine çıktı, küçük tuvaletimi yaptıktan sonra tuvelet kağıdı kullanırken patlayarak içindekiler komple boşaldı, vücut o deliği 10 dk içinde tamamen kapattı !!! içinden çıkan çok yoğunlaşmış çiğ yumurta akı gibi şeffaf ve temiz bir sıvıydı. Bu bitkisel formülü kendim buldum. Kesinlikle enfeksiyonum yok. Çok antibiyotik kullandım. İçeriden iltihap akmıyor. Sadece hemen şişiyor. İki kez steril ettiğim bir jiletle evde kendim kestim içindekini akıttım çok zor oluyor ve size dehşet tehlikeli geliyor olabilir ama bu da kendi kendine doğum gibiydi. Artık dayanamıyordum. Daha ne kadar doktora gidicem her kocamla ilişkiye girdiğimde ameliyat mı olucam. Ne yapsam bilemiyorum cinsel hayatım bitti. Kocam bana "sana ne oluyor benden ne gizliyorsun diyor" cinsel bir hastalığım olduğunu tahmin ediyor. Ondan sakladığım kötü birşey olduğunu sanıyor. Bırakın cinsel ilişkiyi öpüşmekle bile tahrik olunca hemen şişiyor. Karnım kasığım sürekli ağrıyor. Bir ay boyunca sürekli kasığım ağrıyor.
Normal cinsel ilişkide hemen hemen hiç ıslanamıyorum tüm sıvı içimde birikiyor ve karnımdaki göbek deliğime kadar baskı yapıyor.
Bu kadar ilerlemesine bence 2 sene önce dış genital bölgemde vajinanın dış ağızında çıkan siğili (HPV 6,11 cinsi) kateterle yakan doktorun neden olduğunu düşünüyorum, siğili yakıcam diye oradaki bezlerin çıkış yollarını kaynatarak kapattı.
Artık kesin tedavi olmak istiyorum yap boz tahtasına dönmekten bıktım.
Normal cinsel ilişkide hemen hemen hiç ıslanamıyorum tüm sıvı içimde birikiyor ve karnımdaki göbek deliğime kadar baskı yapıyor.
Bu kadar ilerlemesine bence 2 sene önce dış genital bölgemde vajinanın dış ağızında çıkan siğili (HPV 6,11 cinsi) kateterle yakan doktorun neden olduğunu düşünüyorum, siğili yakıcam diye oradaki bezlerin çıkış yollarını kaynatarak kapattı.
Artık kesin tedavi olmak istiyorum yap boz tahtasına dönmekten bıktım.