• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bartolin kisti adat olmaya engel teşkil eder mi?

hnurdan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
2
0
16
Sakarya
Şubat ayı içerisinde bartolin kisti oluştu bende,yaptığım stresten dolayı adet olamadım hala.Acaba kist engel teşkil eder mi?

merhabalar ; bartolin kisti vajina girişindeki iki taraflı salgı bezlerinin bir veya ikisinin şişmesi ile karakterize bir iltihabi durumdur.Adet gecikmesi yapmaz. Adet gecikmesi varsa gebelik , yumurtalık kisti vs gibi durumları araştırmak için jinekolojik muayene öneririm. Ayrıca bartolin kistininde cerrahi olarak ameliyat edilmesi gerekebilir. Bir an önce muayene olmanızı öneririm . Ben hastalarıma bunu öneriyorum. iyi günler dilerim . op . dr fazile akyüz

merhabalar ; bartolin kisti vajina girişindeki iki taraflı salgı bezlerinin bir veya ikisinin şişmesi ile karakterize bir iltihabi durumdur.Adet gecikmesi yapmaz. Adet gecikmesi varsa gebelik , yumurtalık kisti vs gibi durumları araştırmak için jinekolojik muayene öneririm. Ayrıca bartolin kistininde cerrahi olarak ameliyat edilmesi gerekebilir. Bir an önce muayene olmanızı öneririm . Ben hastalarıma bunu öneriyorum. iyi günler dilerim . op . dr fazile akyüz

Merhaba doktor hanım,öncelikle çok teşekkür ederim...Ben çarşamba günü ameliyat oldum araştırma hastanesinde.Çünkü artık iltihabi durumdan dolayı dayanacak gücüm kalmamılştı.Çok sarstı beni.Adet olmadım henüz,doktor söktürücü verdi bana onu kulandım beklemekteyim.Çok defa test yaptılar gebelik yok hatta hastaneden çıkmadan tekrar yaptılar yine çıkmadı.Doktor yaptığın stresten olabilir dedi...Şimdi bekliyorum işte...Kahverengi renkte kanamam başladı sanki....

Back