- 17 Mart 2022
- 504
- 422
Psikolojim alt üst oldu bu ilki yasadigim zaman 19 ocakta basladi ordan neyse igne cekildi top gibi birsey kalmadi kurtuldum derken yarim saat sonra atesim hortladi yine acillik yattim aradan 2 ay gecti sistigi farkettim pazartesi günü devletten randevum vardi maalesef dr grev‘de idi beni acile yönlendirdi ordan kan verdim bekledim sonra acil kadin doguma yönlendirildim ordanda igne ile cekildi sonra yarim saat arayla hastanede fenalastim midem bulanmaya gözüm kararmaya basladi. Acilde yattim bi kac saat toparlanmadim yüzüm sapsariydi. Bugunde özel doktora gittim bu sefer erkek doktoruydu arastigima göre cok iyi Doktordu ve dr dedi ki iyi temizlememisler bayagi bi söktü igne mevzusu anlatamayacagim kac kez girip cikti canim cikti aglamaktan ama bu sefer atesim cikmadi yüzümün rengi normale döndü bartolin apsesi tamamen temizledigi söyledi antibiyotik bitirdikten sonra kontrole gel dedi ancak benim psikolojim altüst seviyede tekrarlanirsa ameliyat olmaktan baska caren yok suan en önemlisi orasi korumaya calistim henüz cok gencsin, temizledim insallah tekrarlamaz falan dedi ben hayatim boyunca böyle lanetli bir hastalik görmedim ya tekrarlanmamasi icin napmam lazim suan toparlanma sürecindeyim 2 gün sonra acim kalmicak kendine geleceksin dediler ama psikolojik yani insani öyle bi bozuyor ki korku hale getirdi tekrarlanmasini istemiyorum sorusturuyorum yasayan yok kime sorsam bilgi yok bu durumu yasayipta kurtulanlar varmi? Bize bilgilendirin de bilgilenelim tekrarlamasinlar