- 22 Ekim 2014
- 51
- 21
-
- Konu Sahibi SarI Frezya
MErhaba canım aslen Balıkesirliyim. Merkez bildiğimiz büyük şehir işte :) Ama ilçeleri, Bandırma, Edremit, Ayvalık çok şirin yerler. Bunun dışında Çanakkaleyide önerebilirim. Hakkında hayırlısı olsun.Kimse yok mu yardımcı olacak ama yaneyse ben Balıkesir'i seçtim sanırım birkaç aya giderim artık ben sizlere anlatırım oraları Umarım Ankara'nın soğuk ve çıkarcı insanları orada da çoğunlukta değildir huzur istiyorum artık
MErhaba canım aslen Balıkesirliyim. Merkez bildiğimiz büyük şehir işte :) Ama ilçeleri, Bandırma, Edremit, Ayvalık çok şirin yerler. Bunun dışında Çanakkaleyide önerebilirim. Hakkında hayırlısı olsun.
Rica ederim ne demek. :) Çanakkale bana İzmir'in küçültülmüş, ekonomikleştirilmiş, minyatür hali gibi geldi. Çok beğenmiştim.Cok t
Aaa ben de tv de Canakkale belgeseline denk gelmistim, acaba ora mi olsa diye dusunuyordum sansa bakekonomik kolayliklarina gore seceyim o halde birisini. Ikisi de guzelmis madem. Hayirlisi olur umarim. Gercekten cookk tesekkur ederim cevabin için
Canim bartini hic bi yere degismem, sessiz sakin gurultuden uzak ,denize yakin.kucuk bi yer aslen zonguldakliyim. İstanbulda ankarada yasadim ,bartin bana evim gibi geliyo