• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bartilon kisti mi, ban m?

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.411
35.439
1.123
39
Kızlar bu seferde çıban gibi bişey çıktı ben de yaa,ne bu anlamadım her şey üst üste geliyor.2 gün önce tam bacağımla vajinam arasında bi şişlik oluştu ve hemen büyüdü,daha önce hiç çıban falan da çıkarmadım anlayamadım ne olduğunu.:uhm:bugün doktora gittim,baktı.bartilon kistine de benziyor dedi( tam olarak böyle mi adı bilemiyorum).ben yine çıban ilaçları veriyim geçmezse kadın doğuma yönlendiririz dedi.eve gelince netten araştırdım,yanlış anlamadıysam bu bartilon kisti vajina dudağında oluşuyormuş.benim daha geride başladı( tam çamaşırın altında kalan nokta,bacağıma da yakın) daha sonra şişip vajinaya yaklaştı.utancımdan doktora pek gösteremedim belki yanlış anlamıştır değil mii ya kist falan deyince çok korktum.şurda düğüne 20 gün kaldı,sürekli hastalanıyorum yaaa.senağlama.bu konuda bilgisi olan var mı ???:a015:

bu konuda hiç fikri olan yok mu kızlar yaaa;bi tek benim mi başıma geldi????

benim de şu an vajinamla popm arasında cok sert bişi çıktı
giderek büyüyor :( dokununca çok acıyo, daha önce de çıkan olmuştu ama hemen geçmişti, ama bu geçmesinin aksine giderek büyüyor

canım bendede oluyoo ara ara. tamda iç çamaşırınınn lastik kısmının altında bacakla vajina arasında. ama tüğ dönmesinden kaynaklandığını söledirler banaa. ara ara şişerr ağrı yaparr. bazen iltihapı dışarı atar bazen atmazz. sonra gene uykuya dalarr şişlik iner. sanıırmm sendekidee tüğ dönemsii olabilirrr. içe büyüyooo tüğğ onun içinn şişlik yapıyoo. araştır istersenn bi ..

sağolun kızlar,antibiyotik kullandım hemen geçti 3 gün sonra

Back