Bartholin

mihrinurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
1
0
26
Merhaba Hanımlar ben yeni üye oldum da bende ilk defa bartholin kisti oldu 1 gün agri vardi ama azdı 3 günü çok kötü oldum baya bi büyüdü 2 3 ceviz büyüklüğünde belki daha çok ağrısı asla tarif edilemez yürümek oturmak hapşırmak haramdı bana ateşim çıktı yada ben öyle hissettim 4 gün hastaneye gittim şırıngayla apseyi biraz boşalttılar ama hepsini değil neden bende bilmiyorum ama ozaman o dk ağrım kesildi gibi oldu rahat yürüdüm enazindan antibiyotik verdi 10 gün kullandım 3 gundurlu bitti ama benim şişkinlik halen geçmedi ve agrilari yavaştan geri başladı ne yapmam gerekiyor bu durumda olan Hanımlar bana bir fikir verebilirmi iyi gelecek krem apseyi disari atacak ne bileyim 20 gundurlu çekiyorum halen geçmedi Dr gitmeyede çekiniyorum tekrar şırıngayla o sıvıyı bosaltirlar diye yani başta o apsenin hepsi boşaltılsa belki böyle olmazdı diyorum ama Dr yani işini bizden iyi bilir yani bu acıyı çekenler ne demek istediğimi çok iyi anlar kimseye rabbim yasatmasin cok zor uzun oldu biraz yazım ama kusura bakmayın iyigunler dilerim.

X