- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi egeninannesi
-
Bugun gittigim kontrolde sol tarafimda erik buyuklugunde bartholin kisti denilen kitlenin olduğunu öğrendim. Doktorum hemen ameliyatla alinmasi gerekiyor dedi. bu zamana kadar agrim sizim olmadigi icin farketmemistim. Açıkçası ameliyat olmakta istemiyorum.
Bu durumu yasayan ameliyat olan varmi. Bide tekrarlama durumuda varmis. Tedaviside yokmus. :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba,,demekki sizinki acı ağrı olmadığına göre kistleşmiş durumda ,apse olsaydı yani iltihapik durum ozaman çok
rahatsız ederdi ,ağrıdan duramazdınız
bartholin kisti zamanla kendide kayboluyor eğer operasyon olursa o bezin alınma ihtimalide var ve bu salgılanmada sorun yaratabilir
rahatsız etmediğine göre şimdilik aldırmasanızda olur,zamanla patlar ve kaybolabilir..
ayy o çok baş belası bi durum benim geçen sene oldu.cinsel yönden aktif bayanlarda oluyomuş ama ben ağdadan şüphelniyorum. yürüyemedim yatakta hareket edemedim oturamadım gece ateşlendim filn sonra lokal anestiziyle ameliyat oldum ama hala tam olarak iyileşmedi.En küçük bi zorlamada kanıyo şişiyo bazen yani çok rahatsız edici bi durum.Eğer ilaçla tedavi olabiliyosan ameliyat olma ama olmuyosa genel anestiziyle yaptırmanı tavsiye ederim ki içini iyice temizlesinler bidaha olmasın.GEÇMİŞ OLSUN
Benim hamilelik sırasında olustu yaklaşık 10 aydır var ben özel hasteneye gttm koruya hamileyken bile aldırıla biliyormş 10 dk sürmüyomş ama ben korkdugum için yanaşmyrm sırf kist yüzünden sezeryan oldum bnmkide çeviz büyüklügünde 4-1 boyu en son baktrgımda ama bnde aldırcam ilaç kullananmyrm emzirdgm için ilişki sırasında kaygsnlıgı saglayan bir bez genç kişilere aldırmayı tavsıye edmiyyo doktorlar ilişki sırasnda acı çekmcegimz için kendine ii bkmsn temiz tutmazsn apse yapar ben enfeksiyn kaptım dogumda zaman zamn agırı oluo hamilelikde çok sıkkıntı çektim çünkü vajinamız gerildgi ragim aşaga indigi için kist daha çok elle gelio geçmş olsn
ayy o çok baş belası bi durum benim geçen sene oldu.cinsel yönden aktif bayanlarda oluyomuş ama ben ağdadan şüphelniyorum. yürüyemedim yatakta hareket edemedim oturamadım gece ateşlendim filn sonra lokal anestiziyle ameliyat oldum ama hala tam olarak iyileşmedi.En küçük bi zorlamada kanıyo şişiyo bazen yani çok rahatsız edici bi durum.Eğer ilaçla tedavi olabiliyosan ameliyat olma ama olmuyosa genel anestiziyle yaptırmanı tavsiye ederim ki içini iyice temizlesinler bidaha olmasın.GEÇMİŞ OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?