Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki cinsel hayatiniza tekrar ne zaman döndünüz? Akintiniz devam ediyor muyduBaska bir uyenin konusuna yazdigim mesaji kopyaliyorum
Hala yasiyormusunuz bilmiyorum ama lutfen kafaya takmayin cunku cozumu var. Baska muzdarip olanlarda okur insallah etiketleyiverin ben bilmiyorum nasil yapacagimi. Bende yasadim. Antibiyotiklerde oraya etki etmedi. Ilk oldugunda iltihabi nesterle bosalttilar 1 yil sonra tabiki tekrarladi. Ama nasil bir agri hastanede yuruyemedim bile. Doktor bezi almayi onerdi ama bu seferde kuruluk yasarim diye korktum internetten arastirirken agizlastirma ameliyati duydum. Konustuk doktorla. Ordaki kanal kronik tikandigi icin yeni kanal acma ameliyati oldum boylelikle. Hem beze alinmamis oldu hemde eski surekli tikanan kanal iptal olmus oldu. Seneler gecti rahat ettim şukur. Ara sira siser gibi bile olsa hemen sirkeyle pansuman yapiyorum banyoda iltihapta olmuyor acik kanaldan iniyor kolayca. O da 2 3 yilda bir olursa zaten. Bu arada ameliyattan sonra merdiven cikip evime geldim kendi kendime baktim ve 2 gun sonra ise gittim mecburen. Oyle bakanimda yoktu gunlercede yatmadim. Cok buyuk bir ameliyat degildi.
Ben oldugunda bekardim ama sanirim 1 gibi bir sure veriliyor tamamen iyilesmesi bunyeye kalmis yuzeysel kesigin biraz derini aslinda ameliyatta sayilmaz. Akintidan kastiniz zaten oldugunda da akintim yoktu orasi tikanmisti. Sonra normal hayatima döndüm zaten.Peki cinsel hayatiniza tekrar ne zaman döndünüz? Akintiniz devam ediyor muydu
Benim cok fazla akintim var ve cok kötü kokuyordu bartholin yüzünden demislerdiBen oldugunda bekardim ama sanirim 1 gibi bir sure veriliyor tamamen iyilesmesi bunyeye kalmis yuzeysel kesigin biraz derini aslinda ameliyatta sayilmaz. Akintidan kastiniz zaten oldugunda da akintim yoktu orasi tikanmisti. Sonra normal hayatima döndüm zaten.
Ben bir arastirma hastanesinde prof bir doktora yaptirmistim bezi alip gecmek kolay ama o bezin bir gorevi var sonucta. Tamamen islevsiz hale gelmediyse alinmasi son care olmali. Ayrica benimki normal sislikte degildi iltihapli sislikti yurutmuyordu bile agridan. Soyle birsey var banada bezi alalim demisti ben internetten arastirip kendim onerdim o da anlayisli bir doktordu tamam oyle yapalim dedi. Normalde baskasi olsa internetten kendin mi buldun tedavini benden iyi mi bileceksin diye azarlardi.İşlemi nerede yaptırdınız
Benim vücudumdaki enfeksiyon değeri bu bartholin yüzünden 39,5 olmuştu referansın çok çok üstündeydi. Bana da alacaz dedi kadın doğumdaki doktorlar. Devlette de bir kaç doktor aynısını demişti. Bende özele gittim paraaı neyse veririz demişti eşim o da ıstemıyordu ameliyat olmamı ama bana hiç yardımcı olmamışlardı. Ne güzel size olmuşlar.Ben bir arastirma hastanesinde prof bir doktora yaptirmistim bezi alip gecmek kolay ama o bezin bir gorevi var sonucta. Tamamen islevsiz hale gelmediyse alinmasi son care olmali. Ayrica benimki normal sislikte degildi iltihapli sislikti yurutmuyordu bile agridan. Soyle birsey var banada bezi alalim demisti ben internetten arastirip kendim onerdim o da anlayisli bir doktordu tamam oyle yapalim dedi. Normalde baskasi olsa internetten kendin mi buldun tedavini benden iyi mi bileceksin diye azarlardi.
Iste neye dayanarak hemen alalim diyorlar bilemiyorum ama ozelden daha guvenilir buluyorum acikcasi devlet veya arastirma hastanelerini. Ozel hastaneler para odakli cunku. Insallah tekrar etmez çeken bilir zorlugunu. Şayet edecek olursa agizlastirma yapacak bir doktor bulmanizi oneririm arastirma hastaneleri bu konuda cok daha iyi bence.Benim vücudumdaki enfeksiyon değeri bu bartholin yüzünden 39,5 olmuştu referansın çok çok üstündeydi. Bana da alacaz dedi kadın doğumdaki doktorlar. Devlette de bir kaç doktor aynısını demişti. Bende özele gittim paraaı neyse veririz demişti eşim o da ıstemıyordu ameliyat olmamı ama bana hiç yardımcı olmamışlardı. Ne güzel size olmuşlar.
Sizin gittiğiniz doktor nerede acaba, ben Ankara da özel bir poliklinik buldum. Pahalı gibi ama adam bu işi yapıyor hep videoları falan da varIste neye dayanarak hemen alalim diyorlar bilemiyorum ama ozelden daha guvenilir buluyorum acikcasi devlet veya arastirma hastanelerini. Ozel hastaneler para odakli cunku. Insallah tekrar etmez çeken bilir zorlugunu. Şayet edecek olursa agizlastirma yapacak bir doktor bulmanizi oneririm arastirma hastaneleri bu konuda cok daha iyi bence.
Ben daha dün ameliyat oldum karıştırdınız heralde. Birde bisey sormak istiyorum pansumanlqrinizi kendiniz mi yaptiniz evde bende ki akıntı agizlastirma olan yere doluyorOlabilir bartolin iltihaplandigi icin koku da oluyordur orayi bosaltmalari yeniden dolmasi icin yer acmaktan baska birsey degil. Iyi bir doktora agizlastirma ameliyati yaptirin eski tikanmis kanali ve bezeyi de temizlettirin ben seneler gecti rahat ettim çok şukur evliyim suanda belki 10 yil gecti. Çozumu olan birseyi bosuna cekmeyin hic ameliyattan sonra da size birinin bakmasini gerektirecek birsey olmuyor.
Aa karistirmis olabilirim evet. Bir iki gun batikon yaptim o kadar kendim alelade. Zaten eriyen dikis atilmisti bidaha gitmedim doktora. Akinti ilk gunler oldu mu inanin cok hatirlayamiyorum ama daha cok yeni olmussunuz belki normal olabilir ben ped kullanmistim biraz kanama icin yazin olmustum cunku o yuzden akintiyi olduysa da fark etmemis olabilirim.Ben daha dün ameliyat oldum karıştırdınız heralde. Birde bisey sormak istiyorum pansumanlqrinizi kendiniz mi yaptiniz evde bende ki akıntı agizlastirma olan yere doluyor
Bugun tam 1 ay oldu ama hâlâ az da olsa acıyo agizlastirma yapilan yer ilkine gore küçülmüş durumda sizde de aynisi oldu mu ve 1 aya denize falan girersem problem olur muAa karistirmis olabilirim evet. Bir iki gun batikon yaptim o kadar kendim alelade. Zaten eriyen dikis atilmisti bidaha gitmedim doktora. Akinti ilk gunler oldu mu inanin cok hatirlayamiyorum ama daha cok yeni olmussunuz belki normal olabilir ben ped kullanmistim biraz kanama icin yazin olmustum cunku o yuzden akintiyi olduysa da fark etmemis olabilirim.
Deniz konusunu bilemeyecegim doktorunuza sormak en mantiklisi. Ben ameliyati oldum acisi gecince hayatima devam ettim acikcasi oyle bakmadim bile kuculdumu ayni mi diye. Canim acimiyorsa cok kendimi dinleyen inceleyen biri degilimdir acikcasi o yuzden cok yardimci olamiyorum bu konuda kusura bakmayin birde yillar gecti uzerinden cok hatirlayamiyorum. Aklimda kalan en onemli anlar ameliyat oncesiydi cunku cok aci cektirmisti bana yuruyemedim bile. Belkide o yuzden ameliyat ve sonrasi acisi bana viz geldi sanirim.Bugun tam 1 ay oldu ama hâlâ az da olsa acıyo agizlastirma yapilan yer ilkine gore küçülmüş durumda sizde de aynisi oldu mu ve 1 aya denize falan girersem problem olur mu