Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsin aynı şeyleri tekrarlamaz
Benimde aynı şekilde öldürmüyor, süründürüyor asla oturamıyorum ceviz kadar büyüyor resmen bir hafta sonra kendiliğinden patlıyor, ben Samsun' da devlet hastanesine gittim doktor bana sadece bartholin apseni bosaltacagim dedi kabul ettim, ameliyathane de orayı uyusturmak için iğne yaptı boşalttı ama apse olduğu için asla uyuşmadi her acıyı hissettim, 15 dakika inanılmaz acılar çektim, bir de ben ağladıkça beni azarladı sanki o organ bizde yok bebek gibi ağlama çok biliyorsan gel sen yap diye
dün gibi hatırlıyorum, işi bitince de orana gümüş nitrat koydum bir hafta sonra dikisini aldırmaya gel dedi, ben şok oldum çünkü beni asla böyle bir konuda bilgilendirmedi böyle böyle yapacağım diye hersey anlık gelişti bilgi verseydi belki başka bir hekim, hastane seçerdim
o doktor yüzünden korku kaldı bende bir daha gidemiyorum tedavi olmaya, gümüş nitrat tedavisinden bir ay sonra tekrar yeniledi hastalık şok oldum, böyle işte canım iki ay önce yine tekrarlamisti iki ay geçti bugün yine tekrarladı artık napicagimi da bilmiyorum. Hacamat yaptır iyileşirsin diyen var, belki yaptırıp kurtulan vardir diye buraya yazayım dedim.