Bartholin kisti

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.039
548
Hanımlar merhaba benim 15 20 gündür sağ kasıkta ağrım vardı ama iç bacağa doğru ama daha sonra görseldeki yerde eke gelen minicik bir top fark ettim ağrı da oluyor dokununca. Sizce bu bartholin kisti midir doktora en erken 10 gün içinde gidebilirim şuan tatilde bir ilçedeyim.

Bartholin kisti olanlar yazabilir mi ?? Çok korkuyorum.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla konuma burda daha çok cevap bulurum diye buraya açtım lütfen konum burda kalsın. Teşekkür ederim.

Eklentiler

• PicsArt_07-18-02.58.37.png
    PicsArt_07-18-02.58.37.png
    89 KB · Görüntüleme: 261
kil donmesi de olabilir. ayni yerde surekli tekrar eden folikul iltihabim vardi. hatta buraya ilk actigim konudur. lazer epilasyonla cozum bulundu sayilir.

Bilmiyorum da sizin ki de o mu ama bi arkadaşım hamileyken yaşadı bu sorunu..
Vajinal ıslaklığı vs sağlayan bez iltihap kapınca oluyormus şişlik ve ağrı yaparmış...
Arkadaşda da ağrı ve şişlik vardı. Tuvalete oturamıyordu alaturka ise... doktor çok korkulacak bir şey değil demisti. Erzurumda bi profesördu doktoru.. sezeryan olmak zorunda kaldı. Ilaclarla düzelmez ise ufak bi operasyonla hallederiz dedi. Bekliyor simdi...
Ama büyüme yapıyor eğer buysa...
Büyüdükçe de ağrısı artıyor..

Hanımlar merhaba benim 15 20 gündür sağ kasıkta ağrım vardı ama iç bacağa doğru ama daha sonra görseldeki yerde eke gelen minicik bir top fark ettim ağrı da oluyor dokununca. Sizce bu bartholin kisti midir doktora en erken 10 gün içinde gidebilirim şuan tatilde bir ilçedeyim.

Bartholin kisti olanlar yazabilir mi ?? Çok korkuyorum.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla konuma burda daha çok cevap bulurum diye buraya açtım lütfen konum burda kalsın. Teşekkür ederim.
Merhabalar sorununuz nedir ohrendiniz mi acaba ayni sey bendede cikti fakat doktora gidemeyecegim suan.

Merhabalar sorununuz nedir ohrendiniz mi acaba ayni sey bendede cikti fakat doktora gidemeyecegim suan.
Benim genital bölgede bir şişlik yoktu böyle gözle görülür. Ben orada ağrı olunca kendim el yordamı ile kontrol ederken buldum. Ama sonra böbrekte kum çıkınca ürolog o yapar dedi. Bir süre sonra ağrı sağ taraftan sol tarafa geçti. Bende herhalde bartholin kisti olsa böyle gezmez diye düşündüm gitmedim. Çok rahatsız etmese de ara ara oluyor ağrı. Sıcak suya oturun ve ağrıyan yeri ovun. Burda hirudoid keremle şifa bulanlar var onu da deneyin derim eğer bartholin kistiyse. Ben bu hastalıktan o kadar korkuyorum ki.

Benim genital bölgede bir şişlik yoktu böyle gözle görülür. Ben orada ağrı olunca kendim el yordamı ile kontrol ederken buldum. Ama sonra böbrekte kum çıkınca ürolog o yapar dedi. Bir süre sonra ağrı sağ taraftan sol tarafa geçti. Bende herhalde bartholin kisti olsa böyle gezmez diye düşündüm gitmedim. Çok rahatsız etmese de ara ara oluyor ağrı. Sıcak suya oturun ve ağrıyan yeri ovun. Burda hirudoid keremle şifa bulanlar var onu da deneyin derim eğer bartholin kistiyse. Ben bu hastalıktan o kadar korkuyorum ki.
Bartholin kisti olsa o kisimda olmaz korkmayin. Tavsiyeniz icin teşekkürler 10 gun daha bekleyecem gecmezse doktora giderim sizide bilgilendiririm farkli bir seyse

Back