Bartholin kıstı ve hamilelik ( Kızlar yardımmm)

Yagmurizmmm06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
129
57
18
28
Hamile kaldım ve çok yeni. Bu bartholin absesi hadisesi başıma geldi. Abse çok ağrılı bir hale geldiği için bir enjektör ile içini akıttılar. Ancak 3 hafta sonra yeniden şişmeye başladı. Şu an da hamile kaldım ve bu kist bebeğime zarar verir mi diye de endişeleniyorum. Aranızda bu kist ile hamile kalanınız oldu mu???

Ben hamile değildim ama yaşadım. İyi bir doktora yaptırırsanız birşeyiniz kalmaz. Birde temizliğinize önem gösterin

Bende 10 haftalık hamileyim. 3-4 gündür vajinamda aşırı bir ağrı var. Zaten geçmek bilmeyen bir enfeksiyonum mevcut, toz antibiyotik kullandım 4 kez. Ama geçmedi idrarımdan kan geldi. İdrar kültürü verdim sonunda sonuca göre antibiyotiğe başlatıcaklar. Tam bunlarla uğraşırken vajina ağrım çıktı, tam ağzında sol kenarda elime bir sertlik geliyor ve çok ağrı yapıyo. Bebeğe zararı olur mu diye sıkıntıdayım. Bebek iyi görünüyo dedi doktor. Her ihtimale karşın Progestan iğne ve fitil verdi. Ptesi gidince şişlikten bahsedicem. Bebeğe zararı olmaz inşallah..... ilk bebeğim..

Geçmiş olsun. Ben hamilelikten önce yaşadım. Bebeğe zarar verir mi bilemiyorum, o konuda yorum yapamayacağım ama sizi ne kadar rahatsız edebileceğini biliyorum. Kendi başıma geleni yazayım, belki yardımcı olur. 5-6 kez içi boşaltılıp kist tekrar şiştikten sonra hem cerrah hem de kadın doğum uzmanı olan bir doktora tesadüfen gittim. Doktor kisti şırıngayla boşalttı sonra da içini açtı, içinden birkaç parça bir şey çıkardı.o gerçekten çok acı çektim ama daha sonra çok şükür bir daha hiç yaşamadım. Antibiyotik vs de bu operasyondan sonra hiç kullanmadım. Belki siz de çok fazla tekrarlarsa öyle bir doktor bulup danışabilirsiniz. İnşallah gerek kalmaz da kendiliğinden geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…