• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bartholin Kisti Derdi

Turkceci777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
2
0
1
31
6 senedir bu dertten muzdaribim maalesef. Her sene 2-3 defa tekrar ediyor apseli bir şekilde hepsinde kendisi patladı . Sadece bir kez doktor cerrahi müdahalede bulundu hamile olduğum için kabul ettim içini boşalttı bir tane de dikiş attı . Ama onun haricinde hep portakal büyüklüğüne ulaşana değin şişip sonra kendiliğinden patladı. Ben artık bunla uğraşmaktan yoruldum ama maalesef bir çözümü yok sürekli tekrar ediyor . Eğer apseleşmeden önce olacağını hissederseniz elinizle masaj yaparak içeride az miktarda olan sıvıyı boşaltabilirsiniz. Ama bazen çok kısa sürede portakal boyuna ulaşabiliyor o zaman beklemekten başka çare yok . Ama insanı inleten ağlatan bir dert Allah kimseye vermesin.

Bende 3 senedir uğraşıyorum en son apseleşti ve ciddi bir boyuta ulaştı ağrısı aşırı derece de oldu yürümekte zorluk yatmakta zorluk çok kötüydü durum böyle olunca ameliyat oldum ameliyat sonrası çok ağrı oldu bende benim hem enine hem de boyut olarak çok büyüktü kist yaklaşık 2 ay oldu ameliyat olalı fakat sanırım tekrar doktora gitmem lazım ters giden bir şeyler olabilir kurtulmak çok zor maalesef😣

Bende 3 senedir uğraşıyorum en son apseleşti ve ciddi bir boyuta ulaştı ağrısı aşırı derece de oldu yürümekte zorluk yatmakta zorluk çok kötüydü durum böyle olunca ameliyat oldum ameliyat sonrası çok ağrı oldu bende benim hem enine hem de boyut olarak çok büyüktü kist yaklaşık 2 ay oldu ameliyat olalı fakat sanırım tekrar doktora gitmem lazım ters giden bir şeyler olabilir kurtulmak çok zor maalesef😣
Evet tamamen kurtulmak için bezi tamamen aldırmak gerek fakat o da kuruluğa sebep olduğu için ileri yaşlarda aldırmayı tavsiye ediyorlar 😞 çok geçmiş olsun kurtulmak dileğiyle

Back