Bartholin kisti/apsesi

Dicleronahi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
4
0
21
4-5 gündür bu illet ile cebelleşiyorum. Başta normal ağrılı bir şişlikti ateş yaptı. Sonra kontrol ettiğimde yüzeyinde aft oluştuğunu gördüm. İnanılmaz bir ağrı veriyor. Antibiyotik kullanmaya başladım. Artık suda acidiğı için sıcak suda oturmiyorum. Yürüyemiyorum, oturmiyorum gece düzgün uyuyamıyorum. Ne yapacağım bir çözüm önerin lütfen. Doktorum kendine kendine iyileşecek dedi ama adet dönemim yaklaşıyor hem apse hem adet nasıl olucak ?

Ben de 1 senedir çekiyorum :KK43: antibiyotik kullanımına devam edin ben de hep 5-6. Günü patlar garip gelebilir ama çok öksürüyorum o günler basınçtan dolayı birden patlıyor 😂

Ben de 1 senedir çekiyorum :KK43: antibiyotik kullanımına devam edin ben de hep 5-6. Günü patlar garip gelebilir ama çok öksürüyorum o günler basınçtan dolayı birden patlıyor
Geçmiş olsun.
Bende farklı bir şekilde açık yaraya dönüştü. Ve acısından Tuvalete çıkmak istemiyorum. Şişlik değilde yara canımı çok yakıyor. Umarım iyileşir çok kötü günler geçiriyorum.

4-5 gündür bu illet ile cebelleşiyorum. Başta normal ağrılı bir şişlikti ateş yaptı. Sonra kontrol ettiğimde yüzeyinde aft oluştuğunu gördüm. İnanılmaz bir ağrı veriyor. Antibiyotik kullanmaya başladım. Artık suda acidiğı için sıcak suda oturmiyorum. Yürüyemiyorum, oturmiyorum gece düzgün uyuyamıyorum. Ne yapacağım bir çözüm önerin lütfen. Doktorum kendine kendine iyileşecek dedi ama adet dönemim yaklaşıyor hem apse hem adet nasıl olucak ?

2020 yılında başıma gelmişti geeçekten çok zordu. Çok geç

Merhabalar 2020 yılında benimde başıma gelmişti. Ama kendiliğnden geçmedi. Özellere gittim sonjç hüsran. Sonunda devlet hastanesine gittim. Çok iyi bir doktora denk geldim. Direk ameliyat dedi ve kisti aldı. 6 ay tam düzgün oturamadım çünkü ağrılı bir süreçti. Ama garanti bir çözümdü.

X