Bartholin kisti ameliyatı olmayın sakınnnn

Amin canım inşallah :) Apse durumunda etki etmeyebilir doğrudur inşallah senin tekrarlamaz bir daha... Allah yaşatmasın tekrar

Benimde bartholin kıstım var iki gün önce çıktı acımıyor ama onun varlığı beni rahatsız etmeye yetiyor dut kürü yapmaya başladım bugün dut kürü yapanlar varsa faydasını gördünüz mü allahım hepimize sağlık versin

Dut kuru yapmadım.ağrı sizi yokmu sizin

Dut kuru yapıyorum şimdi çok şükür ağrı sizi yok antibiyotikte kullanıyorum ama çare değil biliyorum

Yaklaşık olarak iri bir ceviz kadar olmuştu uygulanan yöntem ise oradaki apse temizlendi kapsülü ise alındı ayrıca estetik dikiş yapılmadı oluşacak iltihabik durum için her ihtimale karşı açıklık bırakıldı.evliyim 7 ay oldu ameliyat olalı hala ameliyat yerim azcık zorlandığında ağrıyor

anldm cok gecmıs olsun kapsuluyle bırlkte alınınca kuruluk oluyomus siz boyle bişey yasıomusnz

Evet kuruluk oluyor malesef ayrıca hala ağrıyacakmış hissinden ve tekrarlıyacak korkusundan cinsel soğuklukta yaşıyorum

gerçektn cok kötü bir hastalık allah kımsenn basına vermesin. ben word katater tedvısı oldm ama hafıf şişlk olduktan snra içinden sıvı cıkıor bende o şişlkten hiç hoşlanmıorm hafifte olsa huylanıorm artık. agızlastrma yontemı olmayı düşünüorm sizde o yontemi yapablrdnz aslnda kurluk olmaması için

Yarın genel anestezi altında ameliyat olacam inşallah geçer sıkıntılarım çok ağrım var zor bir ameliyat mi olan arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…