Amin canım inşallah :) Apse durumunda etki etmeyebilir doğrudur inşallah senin tekrarlamaz bir daha... Allah yaşatmasın tekrarBenimde 2 yıl önce apse yaptı acısını bilirim allah düşmanıma vermesin. ama bu sefer ki farklıydı 2 tane kocaman kistim oluştu apse yapmadı ama ilişkide sıkıntı yaşıyordum mecbur ameliyat oldum apseli durumlarda kürün işe yarıyacağını düşünüyorum ama kiste etki bile etmiyor malesef umarım bir daha tekrarlamaz canm seninkide bebiş ide sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)
Dut kuru yapmadım.ağrı sizi yokmu sizinBenimde bartholin kıstım var iki gün önce çıktı acımıyor ama onun varlığı beni rahatsız etmeye yetiyor dut kürü yapmaya başladım bugün dut kürü yapanlar varsa faydasını gördünüz mü allahım hepimize sağlık versin
Ne kadar büyüdü ...evlimisiniz birde kaç gündür şişlik var.
siz hangi yöntemlr amlyat oldunz acaba?
Bence silin çünkü bilinçsiz insanlarımız çok Zaten yasak ilaç ismi vermek canımÖzelden yazmadın isteyen kullansın diye ben çok çektim de
Yaklaşık olarak iri bir ceviz kadar olmuştu uygulanan yöntem ise oradaki apse temizlendi kapsülü ise alındı ayrıca estetik dikiş yapılmadı oluşacak iltihabik durum için her ihtimale karşı açıklık bırakıldı.evliyim 7 ay oldu ameliyat olalı hala ameliyat yerim azcık zorlandığında ağrıyor
Evet kuruluk oluyor malesef ayrıca hala ağrıyacakmış hissinden ve tekrarlıyacak korkusundan cinsel soğuklukta yaşıyorumanldm cok gecmıs olsun kapsuluyle bırlkte alınınca kuruluk oluyomus siz boyle bişey yasıomusnz
Evet kuruluk oluyor malesef ayrıca hala ağrıyacakmış hissinden ve tekrarlıyacak korkusundan cinsel soğuklukta yaşıyorum
Bartolin kisti icin ameliyat olacam