Geçmiş olsun benim bezeler alındı dikişi ise doktor bilerek estetik yapmadı 2 haftada toparlandım ama 2 ayda anca iyleşir gibi oldu şimdi ise normale döndü 7 ay oldu sanırım tam iyileşme geçen aya kadar ağrılarım sürdü özellikle eşimle sıkıntılı bir süreci atlattıkÇok geçmiş olsun Bartholin bezlerinmi alındı yoksa gümüş nitrat falan mı oldu benim kistlerim alındı doktor kesinlikle tekrarlamıcak dedi bugün ameliyatım 4. günü ve çok acım varne zaman iyileştiniz siz
Bana ilaçların ismini özelden yazarmısınız?Evet krem etkili olan ama antibiyotik desteği de şart tabi
Hirudoid krem ve enfexia hapBana ilaçların ismini özelden yazarmısınız?
Hirudoid forte rem ve enfexia hap
Hirudoid forte krem ve enfexia hap
Geçmiş olsun benim bezeler alındı dikişi ise doktor bilerek estetik yapmadı 2 haftada toparlandım ama 2 ayda anca iyleşir gibi oldu şimdi ise normale döndü 7 ay oldu sanırım tam iyileşme geçen aya kadar ağrılarım sürdü özellikle eşimle sıkıntılı bir süreci atlattık
İbrahim saraçoğlunun kürünü yapın arkadaşlar eminim iyi sonuçlar alacaksınız o zaman iyiki de ameliyat olmamışım
Bende her tuvalet ihtiyacım sonrasında batikonla temizliyorum 2 tanede kremim var sabah akşam sürüyorum ama sanki hiç geçmicek gibi( 2 sorum daha olucak dikişler in ne zaman düştü ve İlişkide ağrı acı oldumu
Canım ameliyat öncesi 2 hafta boyunca denedim kürleri ama bana hiç fayda etmediİbrahim saraçoğlunun kürünü yapın arkadaşlar eminim iyi sonuçlar alacaksınız o zaman iyiki de ameliyat olmamışım
Off en çokta bundan korkuyordum işte6 ay ağrılı birliktelik yaşadım 7.aydan sonra daha iyi gibiyim ama ilk 40 gün uzak durduk zaten sonrasında ise cinsellikten soğudum 7 ay ya ben eşim üzülmesin diye belpi etmemeye çalıştım ama 5 ay çok sancılı bir süreçti bir daha tövbe ameliyata dikişlerim ameliyattan 15 sonra alındi
Ben 2 kez yaptım ikisindede patladı cinsel birliktelik olmadığı sürece benim olmuyor onu anladım şimdi hamileyim çok şükür yok çünkü cinsel birliktelik yokCanım ameliyat öncesi 2 hafta boyunca denedim kürleri ama bana hiç fayda etmedi
Benimde 2 yıl önce apse yaptı acısını bilirim allah düşmanıma vermesin. ama bu sefer ki farklıydı 2 tane kocaman kistim oluştu apse yapmadı ama ilişkide sıkıntı yaşıyordum mecbur ameliyat oldum apseli durumlarda kürün işe yarıyacağını düşünüyorum ama kiste etki bile etmiyor malesef umarım bir daha tekrarlamaz canm seninkide bebiş ide sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)Ben 2 kez yaptım ikisindede patladı cinsel birliktelik olmadığı sürece benim olmuyor onu anladım şimdi hamileyim çok şükür yok çünkü cinsel birliktelik yokBana ameliyat ol dedi dr ama olmadım ... Kesik atıp içini boşalttılar çok kötü bi sancısı oldu daha da yapmam onu bende şişer şişmez hemen saraçoğlunun kürünü yaptım çok iyi geldi bana ... Çok geçmiş olsun