Bartholin kisti ameliyatı (bartholin bezinin alınması)

hawaii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
1.554
868
30
Hanımlar merhaba beş gün önce bartholin kisti ameliyatı oldum. Sol taraftaki bartholin bezi alındı.Bu ameliyatı olan arkadaşlardan süreç hakkında hem bilgi almak istiyorum hem de sorularınız varsa kendi tecrübemi aktarmak için açtım bu konuyu.

Ağrı için ilaç vermişti doktorum,çok sorun yaşamadım ilk gün anestezinin etkisi geçtikten sonra çok olmuştu sonra hafifledi
çok teşekkürler. Benim merak ettiğim bir de dikiş iç kısımda mı oluyor dışarda mı , mesela çok ağrı oldu demiştiniz ne kadar sürdü o ağrı ve tuvalete gitme işiniz nasıl oldu ıslanınca acıma olayı vs . Ben miyomla beraber olacağım bu ameliyatı o yüzden merak ettim.

Benim dikişler kendiliğinden eriyenlerdendi dışarıdaydı galiba,ilk gün çok şiddetli ağrı oldu dediğim gibi o da tamamen anestesizinih etkisinin geçmesinden kaynaklıydı. Tam eğilip kalkamama vardı yaklaşık bir hafta on gün kadar. Klozet varsa işiniz kolaylaşır,muhakkak batikonla temizliğini yapıyordum sık sık. Acıma hissi yoktu tuvalet sonrası sadece hafif sızlamalar onlar da eğilip kalkmadan kaynaklı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…