- 14 Ekim 2022
- 2
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi 0siyahbeyaz
Gecmis olsun kara merhem nedir acaba eczaneden mi aliniyor yoksa eczaci ilaclari karistirip mi yapiyor markasi varmi acabaGecen sene bu dertten muzdariptim.neler neler denedim kac doktora gittim,dusunun evde ogrenmistim kendim siringayla cekiyordum.ne yaptiysam bi turlu bitmiyordu dayanilmaz agri cekiyordum.en son kara merhem diye bi krem varmis onu duydum.hemen aldim surdum,ilk gunler oyle bi acisi artti ki krem ise yaramiyo diye biraktim.5.gunun sonunda bi baktim patlayacak gibi duruyor ucuna hafif igne batirdim his yoktu.sonra butun apse bosaldi ama ne bosalma.ici tertemiz oldu.o gunden sonra cok sukur bi daha asla agri cekmedim.insallah bi daha tekrarlamaz.
Eczaneden aldım,benim ilk günler aşırı acıdı sonra kendi kendine ucu çıktı hafif iğneyle dokununca patladiGecmis olsun kara merhem nedir acaba eczaneden mi aliniyor yoksa eczaci ilaclari karistirip mi yapiyor markasi varmi acaba
Yanitiniz icin tesekkur ederim. Steril igneyle patladiktan sonra okaijenli su tendurdiot mu suruyorsunuzEczaneden aldım,benim ilk günler aşırı acıdı sonra kendi kendine ucu çıktı hafif iğneyle dokununca patladi
Yok silmedim ama siz silin.oyle büyük bı delik falan olmuyor,iyice sıkıp sizde boşaltın içinde hiçbir şey kalmasın.tabi bu tavsiye sadece belki size iyi gelmezYanitiniz icin tesekkur ederim. Steril igneyle patladiktan sonra okaijenli su tendurdiot mu suruyorsunuz
Anliyorum tabi. Benzer oneriler de vardi burada sitede zaten siz samimiyetle yanitladiginiz icin sordum.Yok silmedim ama siz silin.oyle büyük bı delik falan olmuyor,iyice sıkıp sizde boşaltın içinde hiçbir şey kalmasın.tabi bu tavsiye sadece belki size iyi gelmez
Gecmis olsun. Eski sagligimiza tez vakitteablam bir kaç temizletti sonra yeniden cıktı ,çok acı çekiyordu sonra ameliyat oldu şu an çok şükür iyi