Barsak endometriosiz ameliyatı olan ?

Emanet34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
19
11
38
35
Barsakta endometriosiz ameliyatı ooan var mı acaba ,? Ameliyat sonrası ne kadar zamanda toparlandınız ?faydasını gördünüz mü?

Ben de merak ediyorum. Endometriozisin bağırsakta olduğu nasıl anlaşıldı? Ben emin değilim ama şüpheleniyorum

Ben de merak ediyorum. Endometriozisin bağırsakta olduğu nasıl anlaşıldı? Ben emin değilim ama şüpheleniyorum
Hsg rahim filmi ve ca lar cok yüksekti benim ve adet sonrası kanamalar devam ediyordu kahverengi akıntılar hergün ve kasık ağrısı cok şiddetli bir şekilde ve sürekli idrara cıkma isteği

Hsg rahim filmi ve ca lar cok yüksekti benim ve adet sonrası kanamalar devam ediyordu kahverengi akıntılar hergün ve kasık ağrısı cok şiddetli bir şekilde ve sürekli idrara cıkma isteği
Geçmiş olsun bunlardan bağırsakta olduğu anlaşılıyor mu ne dediler? Ameliyat oldunuz mu siz olacak mısınız?

Geçmiş olsun bunlardan bağırsakta olduğu anlaşılıyor mu ne dediler? Ameliyat oldunuz mu siz olacak mısınız?
Merhaba salı günü ameliyatımı gercekleştirdim daha yeni kendime gelebildim şükür oldum ve bi sorun yok suanda hatta dol tarafımdaki kasıklarımda bile baskı agrı kayboldu şimdiden hissedebiliyorum allaha şükür olsun ki .. benim bayagı yaygındı endom bagırsakta ve mesane arkasında sonrada rahimde yapısıkşıklar vardı doktorum saolsun hepsini temizlemiş

Merhaba dr nuz kimdi acaba hangi sehir desiniz gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…