Barıştırıcı sözler =((

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
1 hafta oldu bugün.. bi kandilde msjlaştık okdr ben hayırlı kandiller yazdm oda ertesi günü saol cnm snnde kandiln mübarek olsun yazdı bende cvp yazmadım .. ama tak etti artk msj atmak istiorm yazcak bişi bulamıyorumm ne yazmalıyım direk onu derinden etkilicek ayrılırken soğudum artık fln demiştim :S ööle bişi yooktu halbuki.. =(( neler yazabilirimmm lütfeen akıl verin kızlaaaaar

Son düzenleyen: Moderatör:
diğer topiklerinden aşkınızın hikayesini öğrendim...

aranızda ciddi bir sorun yani 3. kişi girmemiş ve anlattığın kadarıyla hakaret yok küfür yok...ayrılığı da sen istemişsin...dolambaçlı yollara sapmadan açık açık anlat herşeyi ...aslında onu çok sevdiğini ama duygusal bir dönemden geçerken almış olduğun hatalı bir karar olduğunu söyle...

ortada kötü birşey olmadığından ve ayrılmayı sen istediğinden ötürü gurur yapacak kasacak çekinecek bir durum yok...

bir kere de anlatacaklarını anlat ve beklemede kal...

Son düzenleme:
eğer sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan daha fazla çaba sarfetme...sen ettikçe kendisini dahada ağırdan alacak ve bu sefer sende hırs yapacaksın...eğer isterse bir seven her türlü aşkına sahip çıkar...bence onu beklemek yerine kendi hayatına bak...bir kişi eğer kafasına gitmeyi koymuşsa gider zaten senin ısrarınla geri dönecekse dönmesin çünkü zaten bir gün gene gider...bir anlık hata yaptın tamam ama sanki oda hazırlıklı gibi davranmış genede bunu en iyi sen anlarsın...şayet o çaba sarfetseydi ayrılmamak için ama ısrarla sen isteseydin ayrılığı,tamam ara sor savaş derdim...ama güzelim onun savaş vermeye niyeti yok sen kendi yoluna devam et...eğer severse gelir zaten arama sen onu bu benim fikrim genede sen bilirsin...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…