- 24 Ekim 2012
- 37
- 0
- Konu Sahibi bencerence
merhaba arkadaşlar, bir süredir doktor araştırması içerisindeyim. Barış Bey ile ilgili sürekli burun estetiği görüyorum okuyorum. Meme büyütme ameliyatı olanlar; siz memnun musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar, bir süredir doktor araştırması içerisindeyim. Barış Bey ile ilgili sürekli burun estetiği görüyorum okuyorum. Meme büyütme ameliyatı olanlar; siz memnun musunuz?
Barış Çakıra meme estetiği yaptıran çok kişi var canım. Bunlardan biri de benim. Eğer forumda araştırırsan süreçleri hakkında bilgi alabilirsin. Ben çok mutluyum, çok memnunum doktorumdan. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin tabiki..
Barış Çakır ilk görüşmeye gittiğim doktordu, kas zarı altı yaptığı için çok istiyodum bin bir zorlukla randevu aldım gittim, bana dediki sana sende duruş bozuklugu var silikon yapamam hoş durmaz dedi, pilates yap fizik tedavi ol tekrar görüşelim dedi, belki benim iyiliğim için öyle demişti dedim gerçek bir doktor, bu işi sırf para için yapmıyor dedim, ondan sonra meme büyütme fikrinden vazgectim ama 2 ay sonra içimde o istek yeniden oluştu, biraz zayıf oldugumdan omuzlarım taşımaz diye düşünmüştü, sonra tekrar doktor araştırdım fulya acıbademde Güncel Öztürkü keşfettim avrupa eğitimli görüşmeye gittim görüşmemiz inanılmaz pozitif geçti meme büyütme operasyonundan fayda göreceğimi söyledi ama çok büyük protezler olmaz dedi, ben doğal göğüs görünümünden yanayım dedi, ve kendisine ameliyatımı oldum çok ilgili arkadaş gibi sağolsun bu 3.haftam çok memnunum, başlarda kas altı oldugu için çok acı çektim ama değdi gerçekten doktorumunda dediği gibi artık keyfini sürme zamanım geliyo :)) sonuçta binbir hevesle 7.500 tl para verdim pişman olmakta vardı ama çok şükür, sonuç olarak Barış Çakır gerçekten iyi bir cerrah görüşmende fikirlerini almanda fayda var.