• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baris Cakir'a Meme Buyutme Ameliyati Olanlar

pirilti81

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
216
0
296
İstanbul
kizlar merhaba
Baris beye ameliyat olanlarin ameliyat sonrasi paylasim alani olussun istedim. Resmi olanlar beni eklerse sevinirim. Ben naci beye oldum fakat baris bey e de revizyon yaptirmayi dusunuyorum

canım sen ne yaptınn??

ben de aldım tarihimi 10 Ocak ama dün cevap beklediğim firmayla görüştüm sürecin olumlu ilerlediğini, 1 hafta içinde sonucun kesinleşeceğini söylediler..şuanki durumumda iş gerçekten çok daha önemli benim için, işe başlayacak olursam umarım 15-20 Ocak gibi kabul ettirebilirim..Sevin Hanım'a da belirttim, olur da iptal olan ameliyat olursa bana hemen haber verin önceki tarihlerde dedim..

barış beyle konuştum. silikonun damla olmasına rağmen eninin çok ama çok geniş olduğunu, boyunun kısa olduğunu bu yüzden yuvarlak gibi durduğunu söyledi. bu çapın bana çok büyük olduğunu gövdemin dışına taştığını söyledi. naci bey gibi mecburen yuvarlak takmalıyız, damla istiyorsan iki ayrı ameliyat demedi. naci bey damla için önce bi çıkarmalıyız, 3-6 ay ceplerin küçülmesini bekleyip sonra takmalıyız demişti. barış bey hemen gel yaparız dedi. fakat kullanmak istediği natrelle extra full projection (510 modeli) silikon içime sinmedi. sekreterinde gördüm gayet güzel durmuş ama ben projeksiyondan dolayı değiştirmek istiyorken yine dik bir silikon taktırmayı göze alamadım. bir de sol göğsüm çok ama çok çirkin oldu. serdar eren ile görüşmek istiyorum ama ona çok pahalı diyorlar. zaten şu anda 2 kere ameliyat olmuş olmamdan dolayı masrafım 12bin civarında. serdar erene de ameliyat olursam artık bütçem el vermez. zaten barış bey de normal ameliyat fiyatı istedi, 8500 TL.

offff of !!! resmen gömülen paralar ... 12000 :( canım gerçi herseyden öte mutlulugun bence barıs bey dogal göğüs tercih eden cerrahlardan ben olsam onu tercih ederdim...natrelle 510 anatomik protezdir dual jel denen meme yapısına en uygun olan protezmiş, arastırdım. benim de en çok içime sinen protezdi. (arion arastırmadım ) benim maddi durumum barıs beye yetmezdi zaten o yüzden düşünemedim ama yetse düşünürdüm. görüdüğüm sonucları harika...

barış beyle konuştum. silikonun damla olmasına rağmen eninin çok ama çok geniş olduğunu, boyunun kısa olduğunu bu yüzden yuvarlak gibi durduğunu söyledi. bu çapın bana çok büyük olduğunu gövdemin dışına taştığını söyledi. naci bey gibi mecburen yuvarlak takmalıyız, damla istiyorsan iki ayrı ameliyat demedi. naci bey damla için önce bi çıkarmalıyız, 3-6 ay ceplerin küçülmesini bekleyip sonra takmalıyız demişti. barış bey hemen gel yaparız dedi. fakat kullanmak istediği natrelle extra full projection (510 modeli) silikon içime sinmedi. sekreterinde gördüm gayet güzel durmuş ama ben projeksiyondan dolayı değiştirmek istiyorken yine dik bir silikon taktırmayı göze alamadım. bir de sol göğsüm çok ama çok çirkin oldu. serdar eren ile görüşmek istiyorum ama ona çok pahalı diyorlar. zaten şu anda 2 kere ameliyat olmuş olmamdan dolayı masrafım 12bin civarında. serdar erene de ameliyat olursam artık bütçem el vermez. zaten barış bey de normal ameliyat fiyatı istedi, 8500 TL.

slm,
nasilsin? agrilarin var mi daha? suan memislerin nasil? Ne durumdalar?
Benim tam 2 Hafta kaldi, bakalim cok heyecanliyim.

Ben de geçen yıl şubat ayında barış beye ameliyat oldum. 510 fx modeli 280 cc ydi silikonum. Şu anda normal meme dokusunda gerçekten. Çok doğal güzel bir duruşu var. Barış Bey'den çok memnun kaldım, boyutunu ona bırakmıştım. Vücuduma en yakışan boyuta karar verdiğini düşünüyorum. Barış Bey'in estetik anlayışına güveniyorum. umarım herkes doğru doktoru bularak istediği görüntüye ulaşır:)

Ben de geçen yıl şubat ayında barış beye ameliyat oldum. 510 fx modeli 280 cc ydi silikonum. Şu anda normal meme dokusunda gerçekten. Çok doğal güzel bir duruşu var. Barış Bey'den çok memnun kaldım, boyutunu ona bırakmıştım. Vücuduma en yakışan boyuta karar verdiğini düşünüyorum. Barış Bey'in estetik anlayışına güveniyorum. umarım herkes doğru doktoru bularak istediği görüntüye ulaşır:)

görebilme şansım var mı acaba :/

yardımcı olursanız çok mutlu olurum...

Kizlar Baris bey'e ilk konsultasyon icin gidildiginde muayene ucreti aliyor mu?

Yada genele anlamda sorayim, Estetik Cerrahlarin boyle bir egilimi var mi? Kimler istiyor, kimler istemiyor mesela...

Back