- 31 Mart 2015
- 62
- 25
- 39
-
- Konu Sahibi FundaNewNose_85
çok teşekkür ederim canım,bende barış çakır ın burunlarını çok beğeniyorum.emre üregen ile aynı şekilde yapıyorlar burun tekniği bakımından.Merhaba benim bir deneyimim yok henüz ama yardimci olmak istedim. Bende nisan ayı içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Birçok doktor araştırdım İstanbulda ameliyat olmam çok zor ocağında ankarada olmaya karar verdim. Ama istanbula gitme gibi bir şansım olsaydı kesinlikle Baris Çakır a giderdim yinede fiyat konusunda gorusmek için aradim ama baya bir geç saatte olduğu için cevap verilmedi sanırım. Okuduğum forumlarda Emre İlhaninda çok başarılı burunlar yaptığını okudum diğer doktoru hiç duymadım düşüncelerimi paylaşmak istedim kararsızlık ve bu süreç hangisine yaptirmaliyim hangisi benim daha iyi gibi kaygılar çok kötü aynı durumdayız o yüzden yardimci olmak istedim :) inşallah istediğin buruna sorunsuz bir şekilde sahip olursun :)
Kızlar selam, 3 aydır forumda burun ameliyatına dair ne varsa okudum..
İnstagramdan sayısız doktor takip ettim..
Bir haftadırda harekete geçme zamanı geldi diye düşünüyorum..
Yaza ameliyat düşünüyorum:)
Üç doktora indirgedim,daha gidip görüşmedim ama B.Çakır, S.E.Üregen,E. İlhan üçü arasında çok kararsızım..Deneyimi olanlar paylaşırsa nasıl makbule geçer bir bilseniz:)
Evet galiba bende salih emre üregen de karar kılacağım.Paylaşımlarını takipteyim,içim gidiyor vallahi:))Salih Emre uregenı cok övuyorlar
Canim bana da yollarmisin ozelden ?SelamFundaNewNose_85 ben Ekim ayında Salih Emre Üregen e ameliyat oldum yani 5 ay olmuş hem talep ettiğim burnu yaptı hemde ameliyat ve sonrasında hemen hemen hiç sıkıntı yaşamadım.
Bana kapalı teknik uyguladı ve morluk hiç olmadı;Şişliğim de 2gün gözler ve yanaklarda oldu 3.gün Şaşırtıcı olarak kayboldu.Gerçi bu güzel burun için şişliğe bile razıydım ama Çok şükür olmadı.
Rabbim Salih Emre bey in tuttuğunu altın etsin,psikolojim düzeldi.işim gücüm Herşey yoluna girdi sayesinde.
Hiç Tereddüt etme derim ama tabii karar senin,git ve kendi görüş karar ver bence.buarada profildeki resim ameliyatı bitirince Salih Emre bey'in çektiği ameliyathane resmi.sana özelden yeni fotoğraflarımı yolluyorum
çok teşekkür ederim canım,bende barış çakır ın burunlarını çok beğeniyorum.emre üregen ile aynı şekilde yapıyorlar burun tekniği bakımından.
ben kapalı teknik istiyorum ve kapalıyı iyi yapan biri olmazsa sorun olur pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum.
Barış çakır yada emre üregen olacak tercihim bu nedenle .fiyat da önemli tabii
birde benim için de herkes gibi ilgi alaka çok önemli doğrusu..emre üregenin asistanı çok sıcak ve ilgili geldi telefonda,randevu aldım bakalım cumartesi görüşeceğim:)
İyi dileklerin için çok sağol, umarım sende mutlu ve sağlıklı geçirirsin ameliyat dönemini..
Tabii canım yolluyorum özelden.Sen de Salih Emre beye ameliyat düşünüyorsun galibaCanim bana da yollarmisin ozelden ?
Canım yollamaya çalışıyorum ama bir sorun var galiba yollanmadı.sen özelden yazarmısın,cevaben göndereyimCanim bana da yollarmisin ozelden ?
Kızlar selam, 3 aydır forumda burun ameliyatına dair ne varsa okudum..
Üç doktora indirgedim,daha gidip görüşmedim ama B.Çakır, S.E.Üregen,E. İlhan üçü arasında çok kararsızım..Deneyimi olanlar paylaşırsa nasıl makbule geçer bir bilseniz:)
Merhaba öncelikle kolay gelsin.Zor iştir dr seçimi.Ben 2010 ağustos ayında kapalı teknik burun ameliyatı oldum.Dr um Salih emre ÜREGEN .Bu işe karar verince aynen psikopat olup çılgınca arsştırıyorsun. barış çakır ı da araştırmıştım o da başarılı diğer dr u hiç duymadım hakkında bilgim yok.salih emre bey hem tekniği ile çok başarılı bir cerrah hemde kişiye göre farklı burun yapıyor bence.Benden sonra kuzenim ve arkadaşlarım 5 kişi daha dr.üregen e ameliyat oldu hiç birimizin burnu öbürüne benzemiyor.Bu bence mucizevi bir değişim,hepimiz çok memnun kaldık.İstanbuldaysan dr umu öneririm.Kızlar selam, 3 aydır forumda burun ameliyatına dair ne varsa okudum..
Merhaba öncelikle kolay gelsin.Zor iştir dr seçimi.Ben 2010 ağustos ayında kapalı teknik burun ameliyatı oldum.Dr um Salih emre ÜREGEN .Bu işe karar verince aynen psikopat olup çılgınca arsştırıyorsun. barış çakır ı da araştırmıştım o da başarılı diğer dr u hiç duymadım hakkında bilgim yok.salih emre bey hem tekniği ile çok başarılı bir cerrah hemde kişiye göre farklı burun yapıyor bence.Benden sonra kuzenim ve arkadaşlarım 5 kişi daha dr.üregen e ameliyat oldu hiç birimizin burnu öbürüne benzemiyor.Bu bence mucizevi bir değişim,hepimiz çok memnun kaldık.İstanbuldaysan dr umu öneririm.
Canım özelden mesaj olarak yolladım şuanki halimi,geldimi?Gördüysen nasıl buldun ? :)Canim bana da yollarmisin ozelden ?
Canım yollamaya çalışıyorum ama bir sorun var galiba yollanmadı.sen özelden yazarmısın,cevaben göndereyim