Barış Çakır/Salih Emre Üregen/Emre İlhan

FundaNewNose_85

işte yeni güzel burnum:)
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
62
25
39
Kızlar selam, 3 aydır forumda burun ameliyatına dair ne varsa okudum..
İnstagramdan sayısız doktor takip ettim..
Bir haftadırda harekete geçme zamanı geldi diye düşünüyorum..
Yaza ameliyat düşünüyorum:)
Üç doktora indirgedim,daha gidip görüşmedim ama B.Çakır, S.E.Üregen,E. İlhan üçü arasında çok kararsızım..Deneyimi olanlar paylaşırsa nasıl makbule geçer bir bilseniz:)

Merhaba benim bir deneyimim yok henüz ama yardimci olmak istedim. Bende nisan ayı içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Birçok doktor araştırdım İstanbulda ameliyat olmam çok zor ocağında ankarada olmaya karar verdim. Ama istanbula gitme gibi bir şansım olsaydı kesinlikle Baris Çakır a giderdim yinede fiyat konusunda gorusmek için aradim ama baya bir geç saatte olduğu için cevap verilmedi sanırım. Okuduğum forumlarda Emre İlhaninda çok başarılı burunlar yaptığını okudum diğer doktoru hiç duymadım düşüncelerimi paylaşmak istedim kararsızlık ve bu süreç hangisine yaptirmaliyim hangisi benim daha iyi gibi kaygılar çok kötü aynı durumdayız o yüzden yardimci olmak istedim :) inşallah istediğin buruna sorunsuz bir şekilde sahip olursun :)

Acik farkla Goksel diyorum.
Abdulkadir Goksel, arastirmani oneririm.Suan sordugun soruyu zamaninda bende cok sordum, bir emre ilhanin instagramdaki eski hasta fotolari, bir baris cakirin kilere bakip duruyor, karar veremiyordum. Yaptiklari isler kesinlikle kotu degil, zaten onu yargilamak bana dusmez, sadece ne biliyim bir turlu emin olamadim, hem dogal hem guzel olsun istiyordum, bir turlu diledigim dogalligi goremedim. Sonra Abdulkadir Goksel sans iste karsima cikti ismi, instagramina baktim, hem kendisi hem eski hastalarinin fotograflari cok etkiledi beni. Daha tanismadan isindim, tanisinca daha cok sevdim. Kesinlikle arastirmani oneririm. Muthis bir doktor!

Secim senin, iyi dusunmeni oneririm. Sonucta burun bu, yuzunun tam ortasinda. Kararinda basarilar diliyorum.

çok teşekkür ederim canım,bende barış çakır ın burunlarını çok beğeniyorum.emre üregen ile aynı şekilde yapıyorlar burun tekniği bakımından.
ben kapalı teknik istiyorum ve kapalıyı iyi yapan biri olmazsa sorun olur pişmanlık yaşarım diye düşünüyorum.
Barış çakır yada emre üregen olacak tercihim bu nedenle .fiyat da önemli tabii
birde benim için de herkes gibi ilgi alaka çok önemli doğrusu..emre üregenin asistanı çok sıcak ve ilgili geldi telefonda,randevu aldım bakalım cumartesi görüşeceğim:)
İyi dileklerin için çok sağol, umarım sende mutlu ve sağlıklı geçirirsin ameliyat dönemini..

Bence Barış Çakır ile Emre İlhan ikisi de iyi doktorlar. Emre İlhan ın yaptığı burunlar daha iddialı. Barış beyin ki daha doğal.

Üçününde sonuçlarıda iyi güveniler bilinen isimler, Barış çakır genelde kapalı teknik yapıyor bu bir artı ve sonuçları daha doğal gibi benim gözlemlediğim, fiyatlarıda biraz farklı sanırım ama genel olarak hiçbiri çok abartı fiyatlar vermiyorlar galiba yaptıkları işlere göre, bende okuduklarımdan yola çıkarak bunları düşünüyorum, birde cilt yapısı olayı tamamen değiştiriyor, iyi bir sonuç elde etmek için bu çok önemli, cilt yapısı uygunsa ve deneyimsiz bir doktor tercih edilmediği takdirde güzel sonuç alınmaması zaten çok güç, buda gerçekçi bir bakış acısı, kimi tercih edersen et umarım mutlu olursun.

Selam FundaNewNose_85 ben Ekim ayında Salih Emre Üregen e ameliyat oldum yani 5 ay olmuş hem talep ettiğim burnu yaptı hemde ameliyat ve sonrasında hemen hemen hiç sıkıntı yaşamadım.
Bana kapalı teknik uyguladı ve morluk hiç olmadı;Şişliğim de 2gün gözler ve yanaklarda oldu 3.gün Şaşırtıcı olarak kayboldu.Gerçi bu güzel burun için şişliğe bile razıydım ama Çok şükür olmadı.
Rabbim Salih Emre bey in tuttuğunu altın etsin,psikolojim düzeldi.işim gücüm Herşey yoluna girdi sayesinde.
Hiç Tereddüt etme derim ama tabii karar senin,git ve kendi görüş karar ver bence.buarada profildeki resim ameliyatı bitirince Salih Emre bey'in çektiği ameliyathane resmi.sana özelden yeni fotoğraflarımı yolluyorum

Canim bana da yollarmisin ozelden ?

kapali teknikte ameliyat basarisi acik teknige gore daha dusuk diye duymustum yani acik teknikte burnunda daha fazla degisiklik yapilabilir, fazla sorunlu olmayan burunlarda ise kapali teknik tercih ediliyor diye duydum. Bence teknige cok da takili kalma, benimki acikti, dikislerim gorunmuyor bile. umarim istedigin gibi bir doktor bulursun, simdiden gecmis olsun

Selam ben geçen yıl uzun süren bir araştırma sonucunda Ankaradan çıkıp İstanbul a Barış çakır için gittim.Görüştüğümde dedikleri gibi çok içten ve samimi davrandı.Barış beye gğveniyordum fakat insanların burun ameliyatında yaşadıkları kötü olaylardan dolayı da korkuyordum.Sonuç olarak 1 hafta düşündüm ve arayıp ameliyat tarihimi aldım 1 buçuk ay sonrada gidip ameliyat oldum.Doktorumun o ilgisi güler yüzü ameliyattan çıkıp yeni odaya gelmeme rağmen beni güldürdü:) herhangi bir ağrım veya morluk olmadı.2 hafta içerisnde alçı be band açıldıktan snra işime döndüm ve normal hayatıma başladım.Benim en büyük korkum burun ucuydu Barış bey sen merak etme dedi ve gerçektende çok doğal oldu.Gören herkeste çok doğal ve güzel olduğunu söylüyor.Diğer toktorlarda tabi iyidir ama ben tercihimi Barış Beyden yana yaptım ve çok memnunum.Tavsiyede ederim.Bir git görüş derim

Merhaba öncelikle kolay gelsin.Zor iştir dr seçimi.Ben 2010 ağustos ayında kapalı teknik burun ameliyatı oldum.Dr um Salih emre ÜREGEN .Bu işe karar verince aynen psikopat olup çılgınca arsştırıyorsun. barış çakır ı da araştırmıştım o da başarılı diğer dr u hiç duymadım hakkında bilgim yok.salih emre bey hem tekniği ile çok başarılı bir cerrah hemde kişiye göre farklı burun yapıyor bence.Benden sonra kuzenim ve arkadaşlarım 5 kişi daha dr.üregen e ameliyat oldu hiç birimizin burnu öbürüne benzemiyor.Bu bence mucizevi bir değişim,hepimiz çok memnun kaldık.İstanbuldaysan dr umu öneririm.

En onemlisi de o zaten, ben bir doktorun sayfasina bakip ayni burunu bir suru hastada gorunce cok uzuluyorum. Keske herkes bizim gibi sansli olsa da iyi doktorlara denk gelse.

Yaza ameliyat olmak istiyorsan o zaman emre ilhanı seçeneklerinden şimdiden sil. Ön görüşme tarihini bile yaza alamazsın yani. Çok yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…