Barış Akarsunun ABD Karşıtı Klibi Rekora Koşuyor!

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
156
Diğer
Barış Akarsu'nun ABD karşıtı sözler içeren klibi, terör saldırılarından sonra TV'de izlenme rekoru kırmaya başladı. Barış Akarsu'nun geçen yıl çektiği Amerikan karşıtı sözler ve görüntüler içeren klibi, müzik kanallarında patlama yaptı. "Tepede beyaz bir saray, sarayda soytarı bir kral" sözlerinin yer aldığı ve ABD askerlerinin savaş görüntülerini içeren klip, istek üzerine Kral TV'de günde dört kez yayınlanmaya başladı...

Geçen yaz bir trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcının ölümünden sonra albümleri müzik marketlerde yeniden ilgi görmeye ve satmaya başlamıştı. Barış Akarsu'nun sözlerini yazdığı "Kimdir O" adlı şarkının klibi ise son günlerde artan terör saldırılarının ardından sıkça gösterilir oldu. ABD Başkanı Bush'u eleştiren klipte, savaş görüntüleriyle birlikte ABD askerleri görünüyor.

[youtube]iEp7t75Vd-Q[/youtube]

Bu klip ilk çıktığında nasıl hoşuma gitmişti anlatamam.Tam da ABD'ye diş bilediğim bir dönemdi.:mymeka:Şarkının sözlerindeki sert eleştiriler sanatsal ve çok cesurca olmuş diye düşünmüştüm ve kafamda bikaç komplo teorisi kurmuştum.CADIARZUYaa,bu çocuğa bişey yapmasınlar,fazla cesur bu şarkı diye..Aklıma geldi şimdi..:((
Paylaşım için teşekkürler..a.s.

Ben de ilk ciktigi günden beri zevkle dinliyorum sarkiyi...Cuk diye oturmus sözleri ....

yazık oldu cocuğa..hala inanamıyorum.yüce yaradanım sevdiği kullarını yanına erken alırmış diyorlar sanırım doğru

kimdir o

Herşeyi bilir sinsice susar
Sen yaparsın o gelir bozar
Son günü bekler nefreti kusar
Kalbi bataklık yarını yutar
Görmezsin duymazsın hep vardır

Tepede beyaz bir saray
Sarayda soytarı bir kral
Kara haber onun işi sıra kimde
Kanlı resimler ressamı
Sergide insan mezarı
Satılık olan karanlıktır çerçevede