Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
Bende barışı tanırım gerçekten çok iyi bi çocuktu yapmak istedigi çok şeyler vardı onun bende yeri ayrıdır

onun hakkında ne söylesem ya yazsam az kalacak o yüzden yorumu size bırakıyorum...

canım merhaba bende onu çok seviyordum zaten en son gün hastanedeki görüntülerini veriyorlardı izliyimemiştim çok geçmeden de o acı haber geldii senağlama çok sevimli efendi birisiymiş senağlama iyiler çabuk gidiyor toprağı bol olsun senağlama:asigim:

bu aksam ilk defa dua okudum ve buda Baris icin, gönlümden öyle
gecti. insallah kabul olmustur

ecenazcim ya merakimi mazur gör Barisi taniyorum demistin,
nerden taniyordun?

evet anladim canim keske benimde konserine gitme sansim
olsaydi zamaninda,kismet degilmis.
bugece topraktaki ikinci gecesi, insallah nurlarin icinde yatar,
rahat uyur

inşallah Rabbim onu cennetine koyar inşallah :çok üzgünüm:

lutfen yapmayin o geceleri saymayin cok kotu oluyorum lutfen
biliyorum kotu amacla soylemedin fakat ben artik dayanamiyorum birden gorunce mahvoldum arkadasim ya

hala inanamıyorum ağzımdan çıkmıyor o kelime!toprak...toprakmı oldu şimdi!! hayır imkansız...imkansız...

bugün tekirdağda bi restorana gittik oraya biçok ünlü gidiyomuş hepsinin resimler asılı biyerlerde..kasada çerçeve içinde barışın resmi vardı çok kötü oldum gözlerim doldu..inanmak çok zor o resimde gülümsemiş bi zamanlar gülümseyen adam şimdi toprak oldu..çok acı bişey gerçekten ailesinin duyduğu acıyı düşünemiyorum bile

melekler ölmez...kendimi ancak bu şekilde teselli edebiliyorum...

ecenaz sanırım barış senin düşlerinin kahramanı bi melek gibiydi
tanınmadığı halde yürekleri sızlattı
ama ölümün akrep yada yelkovanı yok biliyorsun
dilerimki allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin
belki bi saat belki bi sene hepimizin sonu o canım üzülme sen
allah rahmet eylesin onu cennetinde yatırsın inşallah

sevenleri cani gönülden bunu diliyoruz, tanisakta tanimasakta,
hepimizin bir kaderi var,Barisinkide böyleymis yapicak bisey yokki

ecenaz ne guzel yapmissin acmissin bu buyuk kalbi cunku su an bu sayfalarda kocaman bir yurek carpiyor O'nun icin BARIS icin seni taktir ediyorum ve tesekkur ediyorum senin yaslarin ne guzel zamanlardi bizim icin simdiyse cogu sey icin cok gec kalmisliklarim var
neden bilemiyorum sayfayi acip donup kaliyorum kor olmus gozlerimle cesaretimi toplayarak yaziyorum aslinda icimden gecenleri tam aciklayamasamda nefes aldigim her saniye dua edicem
tekrar tesekkurler ecenaz

Barışın en fanatik hayranlarından birisiydim.ölümü beni yıktı.onu çok seviyorum.mekanı cennet olsun inşallah.ben zaten cennette olduğuna inanıyorum.melek gibi bir insandı.

sürmeli gözlüm sen rahat uyu:a015:.dualarım hep seninle...

Amasra için yazdigin bu şarkının sözleri çok anlamlı
TOPRAK KOKAN SEHIR
BUYUSUYLE BEKLER SENI
CADDELER ISLAK GOZYASLARIYLA...
GITMEM BU GECE
GIDEMEM ARTIK !!!!!!!!

evet Barış'ım çok sevdiğin Amasra'ndan gidemezsin artık(seni hiç unutmıycaz.rahat uyu bitanem(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…