Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
Askin Olur Ya, Duan Tutmaz Ya, Ruyan Olmaz Ya
Bende Kul Oldum Yandim
Sevgin Olur Ya, Duan Tutmaz Ya, Ruyan Olmaz Ya
Bende Kul Oldum Yandim............(((

şarkılarına bayılırdım ..şu an kelimeler kifayetsiz kalıyorsenağlama

doğum günün kutlu olsun,gözleri sürmeli delikanlı..
hala öldüğüne inanmak istemiyorum,biliyormusun kaza gününde bende bodrumdaydım;seni seven o kadar insan varki,hepsi hastanenin önünde günlerce gözyaşı döktü Barışım neden öldünki,mekanın cennet olsun,seni çok seviyoruz

her gun biraz daha yaklasiyorum sana bir nefes daha eksiliyor benden bir adim daha atiyorum sanagiden yollarda az kaldi baris cok az..........

Kemikleri sızlatan karar!

Barış Akarsu Torba Kavşağı'nda geçirdiği bir trafik kazası sonucu ölmüştü. Mahkemenin kararı kemiklerini sızlattı. Bakın neydi?

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun yakınlarının Karayolları Genel Müdürlüğü aleyhine açtığı dava sonuçlandı. Sevilen şarkıcının kaza geçirdiği Torba Kavşağı suçsuz bulundu...
Şarkıcı ve dizi oyuncusu Barış Akarsu'nun yakınlarının Bodrum'da trafik kazasının meydana geldiği Torba kavşağının kusurlu yapıldığı iddiası ile Karayolları Genel Müdürlüğü aleyhine Muğla Ağır Ceza Mahkemesinde açtığı davanın sonuçlandığı öğrenildi.

Mahkemenin, açılan davada Karayolları Genel Müdürlüğü lehine karar verdiği, Akarsu'nun yakınlarının karara itiraz edeceği bildirildi.

Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, alınan karara hukuki yollardan itiraz edeceğini belirterek, ''Olayda ihmali olanların cezalandırılması için mücadele etmeye devam edeceğim'' dedi.

Bu arada, trafik kazası sonrasında Bodrum'da açılan davada mahkeme, kazaya neden olduğu öne sürülen kamyon sürücüsü hakkında 3 kişinin ölümüne neden olduğu iddiası ile 5 yıl hapis cezası kararı vermişti.

ne desem bos giden gitti ve biz onu cok ozluyoruz .........senağlamasenağlamasenağlama
bunun ustune ne yorum yapsam ki zaten ne desem ne soylesem bilmem:1no2::çok üzgünüm:

4 temmuz iste sen o gun tamamen gittin, vazgectin Baris ......biraktin uzaklastin...uzaga cok uzaga dustun ...sira bize gelinceye dek bekle,...seni sevenler bekliyor cunku ((((((

slm okyanus elif, bugün berbat birgün,üzgünüm keşke hiç yaşamasaydık bu acıyı,ailesine sevenlerine allah sabır versin, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. kendine iyi bak.

Yüreğimiz seninle Barış unutulmayacaksın. Seni çok özledik. Amasraya gidemiyorum en son gittiğimde sessiz bom boş bir yer olmuştu.Mezarına gittim saatlerce toprağına dokundum ama inanamadım orda yatanın Barış olduğuna.Amasra hüzün kokuyordu Amasra onsuz hiç çekilmiyordu.Ve ben bu yıl gidemiyorum Amasraya içimden gelmiyor.

Ne kadar çabuk geçiyor zaman..ıki sene olmuş..Allah rahmet eylesin..Onun ölümüne olan üzüntümü asla unutamam..Nur içinde yat Barış..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.şarkıları çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…