Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
bilgilendirdiğin için çok saol gümüşa.s.

Barışın bu görüntüsünü mutlaka izleyin arkadaşlar çünkü çok tatlı:1hug:

[youtube]HFwsqosTTFU[/youtube]

memleketim programında Barış pentagramın sonsuzluk parçasını söylüyo
[youtube]1mwtGXjE_z0[/youtube]

Barışımızın akademide ilk çıkış parçası
[youtube]UrCKpjEOnb0&NR=1[/youtube]

Unutmadım unutamam
Kara sevdam merak etme
Yaşamaksa yaşadım lakin
Canımın çoğu kaldı sende

Pişman mıyım asla
Güzelleştim yasla
Sevmedim mi sevdim evet
Senden sonra ihtirasla

Ama benim ciğerim yanar
Ten oyalanır can kanar
İki gözüm iki çeşme
Haberin yok içerime içerime akar …

bariiiiiisss...

dizisini beğenerek izlemiştim bittiğine ve öldüğüne çok üzüldüm
barış akarsu da ölüm için erken olanlardan (gerçi Allahın biliceği iş)
tv de gördüğümde veya müzüğini duyduğumda ölmüş olması çook garibime gidiyo
Allahtan rahmet diliyorum

cok ozur dilerim olunun arkasindan kotu konusmak istemem ama.sanirim ogun dogum gunuyumus onun icin alkollude olabilir.Bence herseyide yola baglamak iyi degil .Birazda kendimiz dusunmeliyiz.direksiyona otururken.Cunku baskalarininda hayatini tehlikiye atiyoruz.yada bu kendimizde olabilir.Ben kesin alkolluydu demiyorum ama sanatcilari genelde oyle goruyoruz.ALLHTAN RAHMET DILIYORUMannesine babasina sabir.

cok ozur dilerim olunun arkasindan kotu konusmak istemem ama.sanirim ogun dogum gunuyumus onun icin alkollude olabilir.Bence herseyide yola baglamak iyi degil .Birazda kendimiz dusunmeliyiz.direksiyona otururken.Cunku baskalarininda hayatini tehlikiye atiyoruz.yada bu kendimizde olabilir.Ben kesin alkolluydu demiyorum ama sanatcilari genelde oyle goruyoruz.ALLHTAN RAHMET DILIYORUMannesine babasina sabir.

canım o gece aracı barış kullanıyodu sevgilisi ayşe kullanıyodu hem geçende annesi bu konuya açıklık getirdi barış içki kullanmazmış

nerdeyse bir sene oluyor ama hala çok üzgünüz temiz kalpli insanlar bu dünyada fazla yok malesef Allah gani gani rahmet eylesinsenağlama

Eşimin beni şu hayatta ilk ve tek kıskandığı kişiydi, lakin ben onu öldükten sonra daha çok anar olmuştum. Eşiminki de garip ve en olmayacak kıskançlık o artık bizimle değil. İşin tuhafı ölmeden birkaç gün önce burada konseri vardı etkinlik kapsamında, hadi gidelim demiştim bak ayağımıza kadar gelmiş, bir daha nerede göreceğiz ölüm var kalım var.. Gidememiştik yine de ama içim çok acıdı..Gerçekten bir daha hiç göremedim, öldü! Amasra'ya gittiğimde onunla ilgili birkaç posterden başka hiçbirşey yoktu.. *Bu kadar çabuk üzülüyor, seviyor, unutuyor ve yok sayıyoruz..

Eşimin beni şu hayatta ilk ve tek kıskandığı kişiydi, lakin ben onu öldükten sonra daha çok anar olmuştum. Eşiminki de garip ve en olmayacak kıskançlık o artık bizimle değil. İşin tuhafı ölmeden birkaç gün önce burada konseri vardı etkinlik kapsamında, hadi gidelim demiştim bak ayağımıza kadar gelmiş, bir daha nerede göreceğiz ölüm var kalım var.. Gidememiştik yine de ama içim çok acıdı..Gerçekten bir daha hiç göremedim, öldü! Amasra'ya gittiğimde onunla ilgili birkaç posterden başka hiçbirşey yoktu.. *Bu kadar çabuk üzülüyor, seviyor, unutuyor ve yok sayıyoruz..

aynen katiliyorum canim benim esimde ondan nefret ediyo sirf kiskancliktan ama bende ona sinir oluyorum cok ozledim onu gecen sene bu zamanlar nefes aliyor hayata guzel gozleriyle gulumsuyordu....:((senağlama

bende barışımı çok seviyorum, mekanı cennet olsun,, yalnız benim aklımda kalan dedsinin adı ali değildi remzi kökdemirdi aklımda öyle kalmış daha doğrusu

gecen gun aklıma geldı.olan olene oluyor unutuldu dıye.hala tv de klıbı cıktıgında yada gordugumde aglıyorum.kendımı tutmamın ımkanı yok.cok uzuluyorum.o kadar guzel gulen ve bakan bırı daha varmı ya?

tam bir hafta sonra o lanet olasi kaza.....:((((
Allah'im oysa gecen yil bu gunlerde hayata gulumsuyordun, seni ne cok ozledi sevenlerin, ailen.....:'-((
sen hep bizimlesin yilar gectikcede unutulmayacaksin kalbimizde Baris......

gözlerin şarkısını çok seviyorum..dizisinide izlerdim...o şarkıyı dinleyince şimdi kötü oluyorum...ağlıyorum yazık..çok genç...pırıl pırıl bi nsandı.....

giden zamanı elimde olsa döndürmek isterdim, öldüğüne inanamak hala çok zor, yüzünü görünce şarkını dinleyince içim sızlıyor seni çok seviyoruz barışım mekanın cennet olsun

şarkılarını dinlerdim dizisinide hiç kaçırmadan takip ederdim..starlık ışığı olan bi çocuktu.
Allah rahmet eylesin inanması çok zor geliyor yattıgı yer nur dolsun!!

aman Allah'im yarin hic olmasin diyorum o lanet olasi gun ve o lanet kaza ayni zamanda senin dogum gunun, simdi 29 oldun sen benim icin sen bende yasiyorsun cunku bu gecen bir senede bir gun bile aklimdan cikmadin gunun herhangi bir aninda simsek gibi çaktin kalbimde ve beynimde simdi yoklugun bana cok seyi hatirlatsada seni taniyan ve hatirlayan son kisiye dek yasayacaksin sen aslinda.....
yani sen.... sen uzun yasayacaksin Baris, cok uzun.........:(((

Back