Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
gercekten buraya yazilmaz olmus cok üzüldüm simdisenağlama

ah barisim ah seni cok özledik ne kadar zaman gecti aramizdan ayrildin, ve cogu kanallar bile seni unutu verdisenağlama bu reyting isi böyle durumlarda kullaniliyorya pes

seni hic unutmayacagim barisim

"KALBİNİZDEN SEVGİYİ HİÇ EKSİK ETMEYİN, SEVGİ HER ŞEYİN ANAHTARIDIR VE PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR" Baris Akarsu (29.06.79)-(04.07.07)senağlama

Bizim aile olduğu gibi hastasıydı
Yalancı Yarim başladı mı kimse kimseye
konuşmazdı. Sonra ben de böyle oldum
Keşke yaşayabilseydi....

yasemiiiin ben varim ya ......
gucumun ve omrumun yattigi yere kadar..ama ben hic unutmayacagimsenağlamasenağlama

bende diziyi surekli takip ediyorum tv de izliyoum nettede defalarca izledim........
ben bu diziyi ilk yayinlandigi zamanlarda hic izlememistim.......
bariiiiisssss ((

evet tanıyordum...

canım sende tanıyomuşun gerçi ama ben nerdeysem sanki ordaydı barış o yüzden belki biraz fazla tanıyodum galiba çok şeker dünya tatlısı biriydi ben bartınlıyım ve küçüklüğümden biliyorum o yüzden genç kız olduğumda amasrada hanbar vardır oraya dinlemeye giderdik onu daha sonra ben ereğliye evlendim tesadüftürki ben geldikten 2 ay içindemi ne oda buraya geldi burda ona müziği sevdiren abileri yani ozan ve zeki vardı onlarada allah onlara uzun ömür versin çok iyi insanlardır çok sevdiğim dostlarımdır.ben barışta en çok neyi severdim 2 şeyi birincisi bartın şivemiz vardır onu hiç değiştirmezdi hep öyle konuşurdu çok gülerdik isterse sosyete içine girsin yine değiştirmezdi hatta arasıra tv de bile kelimeleri kaçırdığını duyardım ikinciside çok dvd seyrederdik oda öyleydi film almaya giderken bize önerirdi hep şunu alın bunu almayın diye bide kıskanç değildi benim eşimin seside güzeldir aynı sahnede bi kaç kere şarkı söylediler hemde o davet etti hiç rakip filan diye düşünmezdi ben barışı çok severdim allah rahmet eylesin çok üzüldüm şok oldum ama herşeyin hayırlısı bundada vardır bi hayır diye düşünmek lazım allah ailesine sabır versin çok duygulandım ya neyse sevgiler

aslında ilk akademi türkiyede görmuştum ve sinir olmuştum ama daha sonra dizisini izledim ve sarkılarınıda dinledim hoşuma gitti fanatik degilim ama sonradan sevdim öldügündede üzüldüm garip hayatının tam zirvesindeyken dünyadan göçüp gitmek allah rahmet eylesin

barisi ben akedemi türkiyede begenmistim sesi muhtesemdi ancak ilk dizi basladiginda hic hosuma gitmemisti yani oyunculugu yakistiramamistim...ancak ne hikmetse son 5 bölümü falan izlemistim hayran kalmistim ama ne olduysa oldu....barisim hayata veda etti... Nur icinde yatsin canim benimsenağlama

sürmelimin bu arada yeni albümü cikiyor ailesinin istegi üzere cikacak hem dvd hemde cdy mis...merakla bekliyorum yurtdisina gelisrse mutlaka alacagim..

bu arada iki gün sonra barisimin sürmelimin hayata veda edisinin tam 6 ay olacak...hey allahim ne cabuk geciyor zamansenağlama

barisim seni hicbirzaman unutmayacagim herzaman gönlümdesinsenağlama

kerim tekin gibi unutmadım unutmıcam...

Fanatağiydimm
öldüğü sıralarda arkadaslarla onun hakkında konusuyorduk..dua ettik hep (
Ama yazılmıs bir kere..
Onu hiç bir zaman unutmadık unutmayızda..!!

canııım meleğiim seni hiç unutmadım unutmıycam hep kalbimde yaşatıcam sürmelim bebeğim seni canımdan çok seviyorum hala öldüğüne inanamıyorum güzel gözlerine gülüşüne hasret kaldım Barışım İnşAllah Allahım cennette buluşturacak bizi.seni seviyorum sen dünyanın en güzel gülen,en güzel meleğiydin, şimdi gerçekten melek oldun rahat uyu dualarım hep seninle ahh bu acı hiç dinmiycek:a015:

Hasretler ayrılıkla başlar
Yanar yürek sessizce ağlar
Bütün anılar canlanıverir
Sanki hiç bitmemişler gibi
Yolu gözlenen giden sevgili
Sanki geri dönecekmiş gibi...

arkadaşlar sizi çok özledim.elif yasemin ve diğer arkadaşlar umarım iyisinizdir ben uzun zamandır nete giremiyodum ama sizi hiç unutmadım.tekrar görüşmek çok güzel.ben iyiyim ama Barışı hiç unutamıyorum yaa.eminim sizde benim gibisinizdir ama Barış sürekli aklımda hiç alışamıyorum yokluğuna. son albümünü dinliyorum sürekli.çok etkileyici muhteşem bi albüm olmuş.ağlaya ağlaya dinliyorum çok hüzünlü geliyo şarkılar bana.offf hakkaten çok zor.alışamıycam ben bu ayrılığa sanırım.hep böyle gidecek senelerce belkide ömür boyu.çünkü onu çok çok seviyodum.o çok özeldi,çok güzeldi,çok iyi melek gibi bir insandı eşsizdi...biz onu yaşatıcaz...

aklima gelmedigi bir gun bile yok, acisi hep icimde sema, yasemin iyiki geldiniz bende uzun zamandan beri kk ya ugramiyordum yalanci yarim dizisinin tekrarlarini tv den hatta netten izliyorum unutmak ne mumkun cok ozledik...(

Kisa bir oykudur hayat, ugruna upuzun acilar çektigimiz
Kisa bir turkudur, bir kez daha soylemek icin delirdigimiz............

video eklemek yasakmı arkadaşlar?Barışın çok tatlı videolarını ekliycem emin olmıyorum acaba yasakmıydı diye düşünüyorum.cevap yazarsanız sevinirim.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…