BARIŞ AKARSU MÜZİK BURSU
ÖZEL KADIKÖY GÜZEL SANATLAR LİSESİ YÖNETİM KURULU KARARI İLE 2007-2008 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAMAK ÜZERE HER YIL...
"BARIŞ AKARSU MÜZİK BURSU"
ADI ALTINDA -YETENEK SINAVIYLA- BELİRLENECEK İKİ ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR...ÖĞRENCİLERİN TÜM MASRAFLARI OKUL TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR...
BU KONUDAKİ BİLGİLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİ
ADRESİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ...
Bu bilgiler NEŞE AÇIKER tarafından aktarılmıştır.
Okulumuz 2000-2001 y?l?nda, M.E.B n?n onay? ile “ Özel Kad?köy Güzel
Sanatlar Lisesi” olarak e?itime ba?lanm??t?r. Konum olarak ula??m zorlu?u
çekilmeyen,Kad?köy Moda’n?n en güzel mevkii Dr.Esat I??k Caddesi.
?ifa Sokak. No:28 de, depreme dayan?kl? binas?, panoramik manzaras?, huzurlu ortam? ile ö?rencilerimizin severek e?itim gördükleri bir kurumdur.
*2005-2006 e?itim y?l?nda , gurur kayna??m?z ö?rencilerimizin ÖSS ba?ar?s? %99 olmu?tur.
*Okulumuz Resim, Müzik, Tiyatro ve Türkiye’de ilk kez Lise seviyesinde Sinema-TV E?itimi ile hizmet vermekte, iki a?amada gerçekle?en Yetenek s?navlar? ile ö?renci al?nmaktad?r. Yetenekli ö?rencilere ald?klar? puanlara göre burs olanaklar? sa?lanmaktad?r.
*?stanbul d???ndan gelen ö?renciler için k?z ve erkek yurtlar?m?z vard?r.
20-21-22-23 A?ustos 2007 tarihlerinde Türkiye genelinde yap?lacak Yetenek S?navlar?nda ba?ar?l? olan iki ö?renciye , okulumuzun kurs ö?rencilerinden Sevgili
Bar?? Akarsu an?s?na ücretsiz burs verilecektir.
Ba?ar?da temelde verilen ana e?itimin çok büyük katk?s? oldu?unun bilincindeyiz.
Yeni ö?retim y?l?nda okulumuzun yöneticileri, ö?retmenleri ve ö?rencileri ile haz?r oldu?umuzu bildirirken , yap?lan tüm çal??malar?m?z?n ülkemize ulusal ve uluslararas? platformda ba?ar?lar sa?layacak sanatç?lar yeti?tirmek amac?nday?z.
Özel Kad?köy Güzel Sanatlar Lisesi
BARIS AKARSU resmi web sitesinden alintidir.