Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
:1hug::1hug:
keşke senin yerine ben ölseydim.Allahım çok sürmeden sana kavuştursun beni.meleğim benim:1hug:
:1hug::1hug:
Barışın en sevdiğim iki resmi bu resimlerine bakmaya doyamıyorum çok çok çok duygusal geliyo bu resimlerdeki hali...

sema canim cok iyi yapmisin resimleri eklemekle ben de bu resimleri ekliycektim fakat Baris'in resmi sitesi bakim icin kapanmisti sonra ugrayamadim siteye dun gece acildigindan haberim oldu
resimleri bag uyesi ve ayni zamanda site moderatoru alize kendi hazirlamis fotoshop la bence mukemmel olmus kisi guzel olunca uzerinde ne uygularsan uygula her turlu calisma harika oluyor zaten...
bu arada sema tekrar tesekkurler daha sik ugra buraya emi, seni seviyorum sema ;))

baris99kq0.jpg

BARIŞ AKARSU MÜZİK BURSU

ÖZEL KADIKÖY GÜZEL SANATLAR LİSESİ YÖNETİM KURULU KARARI İLE 2007-2008 ÖĞRETİM YILINDAN BAŞLAMAK ÜZERE HER YIL...

"BARIŞ AKARSU MÜZİK BURSU"

ADI ALTINDA -YETENEK SINAVIYLA- BELİRLENECEK İKİ ÖĞRENCİYE BURS VERECEKTİR...ÖĞRENCİLERİN TÜM MASRAFLARI OKUL TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR...

BU KONUDAKİ BİLGİLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİ

ADRESİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ...

Bu bilgiler NEŞE AÇIKER tarafından aktarılmıştır.

Okulumuz 2000-2001 y?l?nda, M.E.B n?n onay? ile “ Özel Kad?köy Güzel
Sanatlar Lisesi” olarak e?itime ba?lanm??t?r. Konum olarak ula??m zorlu?u
çekilmeyen,Kad?köy Moda’n?n en güzel mevkii Dr.Esat I??k Caddesi.
?ifa Sokak. No:28 de, depreme dayan?kl? binas?, panoramik manzaras?, huzurlu ortam? ile ö?rencilerimizin severek e?itim gördükleri bir kurumdur.

*2005-2006 e?itim y?l?nda , gurur kayna??m?z ö?rencilerimizin ÖSS ba?ar?s? %99 olmu?tur.

*Okulumuz Resim, Müzik, Tiyatro ve Türkiye’de ilk kez Lise seviyesinde Sinema-TV E?itimi ile hizmet vermekte, iki a?amada gerçekle?en Yetenek s?navlar? ile ö?renci al?nmaktad?r. Yetenekli ö?rencilere ald?klar? puanlara göre burs olanaklar? sa?lanmaktad?r.

*?stanbul d???ndan gelen ö?renciler için k?z ve erkek yurtlar?m?z vard?r.

20-21-22-23 A?ustos 2007 tarihlerinde Türkiye genelinde yap?lacak Yetenek S?navlar?nda ba?ar?l? olan iki ö?renciye , okulumuzun kurs ö?rencilerinden Sevgili
Bar?? Akarsu an?s?na ücretsiz burs verilecektir.

Ba?ar?da temelde verilen ana e?itimin çok büyük katk?s? oldu?unun bilincindeyiz.

Yeni ö?retim y?l?nda okulumuzun yöneticileri, ö?retmenleri ve ö?rencileri ile haz?r oldu?umuzu bildirirken , yap?lan tüm çal??malar?m?z?n ülkemize ulusal ve uluslararas? platformda ba?ar?lar sa?layacak sanatç?lar yeti?tirmek amac?nday?z.

Özel Kad?köy Güzel Sanatlar Lisesi

BARIS AKARSU resmi web sitesinden alintidir.

Allah mekanını cennet etsin...

akademi türkiye ile başladı hayranlığım..28.06.2007 tarihinde resmen yıkıldım çok efendi dört dörtlük bir insandı tekrar tekrar toprağı bol olsun...

barış gibi bir isim daha var ki hala dinler hala ağlarım rahmetle onu da anıyorum kerim tekin...senin de mekanın cennet olsun

ben hala ruyalarimda seni goruyorum Baris, sen beni affetmedin mi?
sende unutulmaya mahkumsun her gocup giden gibi ama ben seni unutmayacagim kendim gidene kadar.......:(((

Çok severdim ben onu,kazayı duyunca dünya başıma yıkıldı hele ölümünden sora günlerce kendime gelemedim,onu o kadar beğenirdim ki,o sürmeli gözleri,bileklikleri,saçları,şarkıları,gülüşü o kadar güzeldi ki,dizisini kaçırmadan izlerdim,nazar değdi güzelim çocuğa,yazık oldu hala inanamıyorum öldüğüne,o yaşamalıydı,bu ülkenin onun gibilere ihtiyacı vardı

evet bu ulkenin bizim hepimizin ona ihtiyai vardi ama......olmadi
sende ne guzel yazmissin duygularini
baris bu mubarek gunlerde yine ve hep dualarim seninle........

Back