Saç Rengi ve Saç Boyama Bari Bu Konuma Yorum Yapın Lütfennn

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
daha once konu acmıstım ama kımse yorum yapmadı bende boya hakkındakı dusuncemı daha somut hale getırıp tekrar konu acmaya karar verdım. saclarımı colorx ın 7 ıle 8.1 ını karıstırıp boyuyordum karamel oluyor ama sarımsı parlamalar oluyor boya akarken, sımdı exitenn markasını kullanmayı dusunuyorum katologa baktım karamel rengı var 8.7 ben tek renk boyamam dolayısıyla 8.7 ıle 9.7 yı karıstırmayı dusundum 9.7 moca dıye gecıyor , sızce 8.7 ıle 9.7 yımı akrıstırayım yoksa 8.7 ıle 7.7 yımı karıstırayım , cok acık sarıya yakın olsun ıstemıyortum tatlı bır karamel olsun ıstıyorum

9.7 acık bi renk olur bence 8.7 il 7.7 yi karıstır
nasıl olsa taban rengin cok koyu değil boyadan snra koyu olursa da acılır yine 2. boyamanda 9.7 yi denersin..

bence sadece karamel boyayı kullan 8.7yı ama ıllakı ıkı boya karıstırmak ıstıyosa dedıgın gıbı 8.7 ve 7.7 ideal olur
ıkı renk karıstırınca daha guzel sonuc alıyorum, 9.7 gercekten acık olabılır 7.7 uygun gıbı kızıllık olur mu acaba 8.7 ıle 8.1 kullu mu karıstırsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…