• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bargello'da sırf çiçek yada meyveli-şekerli en iyi parfümleri neler

karprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
122
0
46
Ankara
1 alana 1 bedava malum. sonbahar kış kokusu olsun istiyorum. bir tanesi sırf çiçek koksun ama içinde baharat yada ekşimsi bir koku olmasın. diğeride meyveli-şekerli bir koku olabilir. sıktığımda beni aşık etmeli o koku.. önerilerinizi merakla bekliyorum kızlar :12:

Gecen gun arkadaşımın kendi doldurttugu parfümün kokusu da cok hoşuma gitti. Değişik bir kokusu vardi

1-midnight rose lancome
2-britney spears midnight fantasy
:12:

midnight fantasy çok iyi sanırım çoğu kişi ordan önermiş. tresor in love yada narciso rodrigez hakkında bilginiz var mı ? bunlarda çiçeksi sanırım ama kalıcılığı bu mevsime uygunluğu açısından nasıl bilmiyorum

flowerbomb
ıssey mıyake
lacoste touch of pink
gucci envy me
kenzo amour
narciso rodrigez
tresor in love .. listem çok uzun oldu sanırım ama bunlardan hiç birisini deneyen oldu mu ? kokladığınızda sizde uyandırdığı his,içerikleri,kalıcıkları hakkında yardım ederseniz çok sevinirim

Ay kızlar inanmıyorum bargelloda flowerbomb var mı? Gerçeğine yakın mı, kalıcı mı? Bir de Bargellonun miss dior cherie si nasıl kalıcı mı? Canım konunu işgal ettim ama dayanamadım yani. :1: Bu arada yardımcı olayım midnight fantasy şekerli ve meyveli bir koku çok hoş hiç midnight değil yani, bence kış günleri için günlük. Narciso rodriguez'e aşığım, çiçekli oryantal bir parfüm. Beğenirsin belki bi dene ama DP daha güzel yapmış.

Ay kızlar inanmıyorum bargelloda flowerbomb var mı? Gerçeğine yakın mı, kalıcı mı? Bir de Bargellonun miss dior cherie si nasıl kalıcı mı? Canım konunu işgal ettim ama dayanamadım yani. :1: Bu arada yardımcı olayım midnight fantasy şekerli ve meyveli bir koku çok hoş hiç midnight değil yani, bence kış günleri için günlük. Narciso rodriguez'e aşığım, çiçekli oryantal bir parfüm. Beğenirsin belki bi dene ama DP daha güzel yapmış.

tşkrler canım.. flowerbomb varmı bilmiyorum aslında bende onun için sordum bilen varsa yardımcı olsa keşke.çok güzel bir parfüm diye okadar çok kişi övmüş ki merak ettim.bargello nun sitesinde isimler çok bellide değil anlayamadım :25:

Canım ben sitesinden baktım, sanırım var. Flowerbomb yazıyor. Çok heyecan yaptım gittiğimde mutlaka denicem. :9:

evet varmış canım bende denicem hemen. bakalım nasıl olmuş.çiçeksi mi yoksa daha çok tatlı bir koku mu merak ettim

Flowerbomb'ın çiçekle alakası yok bargellodakinin, orjinalini bilemiycem. Bargellodaki meyve şeker kokusu bence baymayanda bir koku. Şeker baskın.

Aynen canım escada collection veya britney spears midnight fantasy'nin biraz daha meyveli versiyonu gibi. Ama ben bayılmadım kokuya. Bargello da givenchy absolutely ya da anna sui sui dreams iz bırakan iki koku.

flowebomb'ın orjinaliyle alakası yok... hatta gidip 2. kere sıktırdım belki yanlış çıkarmışlardır diye, o kadar ki alakasız. eğer başka bir yerde bulan eden olursa buraya yazarsa sevinirim.

Back