• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bargello

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
genelde doldurma parfümlerimi dp den tercih ederdim ama 3 gün önce yeni bi marka gördüm fiyatı cazip geldı acıkcası ve kampanyası vardı aldım ve dp ye 10 basar diyorum acayip kalıcı ve dp ile bura arasında esans farkı cok fazla dp deki givenchi absolit ile bargellodakı cok farklıydı bende versacenin cristal noir adlı parfümünü aldım 3 gündür kokusu cıkmadı ve cogu kişi sordu adını şiddetle tavsiye ederim bargello ve versace noir i :D

BArgellodan bende çok memnun kaldım dp hiç bişi onun yanında inşallah bozmazlar ileride valla bence orjinal parfümlerden bile kalıcı 1 alana 1 bedava 20liraydı ben aldığımda ve 55 ml..

slmlar bu marka sadece bursada galiba

hayır canım zaten eskişehirde doğan bi marka imiş şimdi istanbul ankara izmir diyarbakır da falan var posetten okudum kadarıyla bu illeri gördüm

fiyatı ne kadar cnm :12:

55 cc alıyosun yine 55cc ister aynı ister farklı bi parfüm hediyesi alıyosun 20 tl ödüyorsun dp de zaten 50 cc 13 tl ve kokuları bargellodan sonra iğrenç geldi :D:D

evime çok yakın yerde varmış siz söyleyince farkettim :) akşam bi uğrayıp bakayım

ya versacenın c ile baslayan bir parfumunu daha denemıstım oda guzeldı ama tam hatırlayamadım onada bakarmısın hatta tam adını öğrenırsen benımle paylaşırmısın :D:D hatta cristal noir i denedıkten soınra fikrinide paylaşırsan sevınırım :D:D

bugun kendime koku ararken dp den armani she ve chanel chance denedim allam sanki aldım yağ sürdüm tenime çok kötü kadıköyde vardı sanırm bargello bir de brgello denicem :34:

kızla bende bargellodan bugün avon-wish of love, dolge gabanna light blue, lancome miracle ve ralp lauren-ralp aldım.:1: sanırım bikaç bişi daha alcam kokular kalıcı ve dpdeki gibi yağlı ve alkol kokulu değil :17:

Back