Davis Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 8 0 36 Diğer 28 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Davis #1 Arkadaşlar sizce hangisinin Light Blue'su daha kalıcı? Bir de Bargello'nun bir alana bir bedava kampanyasında iki parfüm de aynı mı oluyor?
Arkadaşlar sizce hangisinin Light Blue'su daha kalıcı? Bir de Bargello'nun bir alana bir bedava kampanyasında iki parfüm de aynı mı oluyor?
Luines Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2008 136 4 116 28 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Davis #2 Davis .!.: Arkadaşlar sizce hangisinin Light Blue'su daha kalıcı? Bir de Bargello'nun bir alana bir bedava kampanyasında iki parfüm de aynı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... İkisini de kullandım şuan bargello light blue kullanıyorum öneririm.
Davis .!.: Arkadaşlar sizce hangisinin Light Blue'su daha kalıcı? Bir de Bargello'nun bir alana bir bedava kampanyasında iki parfüm de aynı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... İkisini de kullandım şuan bargello light blue kullanıyorum öneririm.
Davis Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 8 0 36 Diğer 28 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Davis #3 Davis .!.: Arkadaşlar sizce hangisinin Light Blue'su daha kalıcı? Bir de Bargello'nun bir alana bir bedava kampanyasında iki parfüm de aynı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yorumun için. Bargello deneyeceğim. :)
Davis .!.: Arkadaşlar sizce hangisinin Light Blue'su daha kalıcı? Bir de Bargello'nun bir alana bir bedava kampanyasında iki parfüm de aynı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yorumun için. Bargello deneyeceğim. :)