• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bargello dan kullanıp daimi parfümü dediğiniz parfümler

liby_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
407
5
118
Arkadaşlar o kadar çok açık parfüm aldımki ixora sansiro dp bargello... İçlerinden en çok bargelloyu beğeniyorum. Ve orda güzel tutturmuşlar ya da orjinalinden bile daha güzel diyebileceğiniz parfümler varsa ya da ben bargellıodan şu şu parfümü alırım her bittiğinde dediğiniz parfümler varsa yazabilir misiniz? Ben mesela givenchy absoltely nin orjinalini almıştım çok ağır gelmişti annemde verdim ama bargellodaki meyveli gibi hafif kadınsı oldukça hoş kokuyor sizden ricam buna benzer tavsiyelerde bulunmanız... Yardımcı olursanız sevinirim.

canım bargello'dan beğenip kullandıklarım;

- burberry classic: başta alkol koksa da en iyisi buradaydı. yine de orjinalinin yerini tutmadığını düşündüğüm için uygun bir fiyata orjinalini aldım.

- angel: çok güzel, çok başarılıydı. orjinalinin birebiriydi. sansiro'dan da aldım ama hiç beğenmedim.:19:

- dkny pure: tam çiçeksi bir parfüm. biraz üst yaş grubuna uygun olabilir ama bu da birebirdi.

- europhia: bu da iyi sayılırdı. orjinalinden biraz daha az tatlı ama yine de çok başarılı.

- christina aguilera by night: bu da elmalı, bademli çok güzel bir parfüm. bargello'da da çok başarılı ve güzel yapılmış.

- chanel chance'de çok iyiydi.

- armani she: yaz için ağır, kış için hafif bir parfüm. tam baharlık ve güzel kokuyor. bir parça kadınsı ama asil geliyor bu bana.

listem bu kadar canım..

Burbery kokularını beğenmiyorum canım. C.Aguilera baharatlı gelmişti bana. Armani she yi o yüzden ordaki eleman deneme bile hiç, beğenmezsin dedi. Dkny pure özellikle merak ettiklerim arasına girdi en yakın zamanda deneyeceğim...

kızlar hafif şampuanımsı pudramsı içinde de çok az limon kokusu barındıran nilüfer çiçeği kokusu temiz bir koku bvlgari omnia crystalline deneyin derim
images

Burbery kokularını beğenmiyorum canım. C.Aguilera baharatlı gelmişti bana. Armani she yi o yüzden ordaki eleman deneme bile hiç, beğenmezsin dedi. Dkny pure özellikle merak ettiklerim arasına girdi en yakın zamanda deneyeceğim...

burberrynin tüm kokuları değil ama classic ve weekendden gına geldi ya :19: ben de sevmiyorum

Givenchy-hot couture kışlıkk,boss-orange yazlık diyorum :)) Birebir benziyor kokuları bu kullandıklarımın.

canım bargello'dan beğenip kullandıklarım;

- burberry classic: başta alkol koksa da en iyisi buradaydı. yine de orjinalinin yerini tutmadığını düşündüğüm için uygun bir fiyata orjinalini aldım.

- angel: çok güzel, çok başarılıydı. orjinalinin birebiriydi. sansiro'dan da aldım ama hiç beğenmedim.:19:

- dkny pure: tam çiçeksi bir parfüm. biraz üst yaş grubuna uygun olabilir ama bu da birebirdi.

- europhia: bu da iyi sayılırdı. orjinalinden biraz daha az tatlı ama yine de çok başarılı.

- christina aguilera by night: bu da elmalı, bademli çok güzel bir parfüm. bargello'da da çok başarılı ve güzel yapılmış.

- chanel chance'de çok iyiydi.

- armani she: yaz için ağır, kış için hafif bir parfüm. tam baharlık ve güzel kokuyor. bir parça kadınsı ama asil geliyor bu bana.

listem bu kadar canım..

chanel chance ı ağır,sert bulan varsa chance eau fraiche deneyin fresh canlı bir koku..15dk bekledikten sonra hoş kokuyor

orange nasıl bir koku portakal mı kokuyor :39: ya yokmu şöyle miss gibi ferah kokan

adı orange ama içinde turunçgil yok :1:1: tatlı elma beyaz cıcekler ve sandal agacı var içinde canım.cok güzel bir koku ferah tam yazlık hiç agır degıl 40 derece sıcaklarda kullanılabılırrr ben kullanıyorum yanı :12:

adı orange ama içinde turunçgil yok :1:1: tatlı elma beyaz cıcekler ve sandal agacı var içinde canım.cok güzel bir koku ferah tam yazlık hiç agır degıl 40 derece sıcaklarda kullanılabılırrr ben kullanıyorum yanı :12:

çok merak ettim bende deneyeceğimmm

Kızlar dün moschino i love love parfümünü aldım bu da yazlık güzel biraz in2u ya benziyor biraz da d&g light blue ya çünkü içinde turuncgil var:)

Bargellodan mı? Nasıl bir koku? Tatlı? Fresh? Meyveli? Şekerli? Baharatlı?

Kızlar bargellodan light blue kullananlar kokuyu nasıl buluyorlar? Ben bi ara denemiştim limon kolonyası gibi koktu tenimde ama koku bilinen sevilen ve çok övülen bir koku sizde de böye mi koktu?? Çelişkiye düştüm tekrar deneyeceğim...

Kızlar bargellodan light blue kullananlar kokuyu nasıl buluyorlar? Ben bi ara denemiştim limon kolonyası gibi koktu tenimde ama koku bilinen sevilen ve çok övülen bir koku sizde de böye mi koktu?? Çelişkiye düştüm tekrar deneyeceğim...

Ben yazın aldım aslında güzel koku ama bana biraz ağır geldi değiştirdim sonra.
Yani aslında güzel ilk anda biraz keskin sonra güzelleşiyor ama yaz için ağır ama kış geliyor alabilirsin bence.

Back