Bare up gögüs kaldırıcı bant ::))))

benian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
68
0
40
kızlar bare up diye bi gögüs kaldırıcı bant aldım gerçekten harika herkese tavsiye ederim ilk kullandımda biraz alışamadım huylandım yarım saat bi saat sonra varmı yokmu hiç varlıgını dahi hissetmedim şeffaf bişey valla yazın yırttık sütyen insanı çok rahatsız ediyo hemde benim gibi terliosanız valla süper bi şey paylaşım dedim bu icadı kesin bi kadın yapmıştır helal olsun
bare up gögüsler yukarı yaa.. :KK34:

EVET bende duydum anlatanlar gerçekten çok memnun. siz nerden aldınız acaba eczanelerde satılıyormu ?

kullanan herkes çok memnun internette satışını görmştüm ben de..

bi de bunu yapıştırıp bikinisiyle denize-havuza giren arkadaşlarm var.. su geçirmiyormuş ve çok dik göğüslere sahip oluyorlar

sanırım eczanede satışı yoktur,tv ürünü sonuçta.netten sipariş vermek gerekir:nazar: tabi bunu aldıktan sonra bi de göğüs ucunu kamufle etmek için bişey almak lazım,çünkü gögüs ucuna yapıştırılmıyor ve o kısım açıkta kalıyor:KK31:

mrb kızlar ben düğün için almıştım ama benim gögüslerime olmadı haliyle çocuk emzirdim 20 kilo verdim sarktılar benimkileri toplamadı valla ama çok sarkmamış gögüsler için güzel bir ürün benim ggüsle kesenin içine top koymuşsun asmışsın gibi :KK43:

kızlar bare up diye bi gögüs kaldırıcı bant aldım gerçekten harika herkese tavsiye ederim ilk kullandımda biraz alışamadım huylandım yarım saat bi saat sonra varmı yokmu hiç varlıgını dahi hissetmedim şeffaf bişey valla yazın yırttık sütyen insanı çok rahatsız ediyo hemde benim gibi terliosanız valla süper bi şey paylaşım dedim bu icadı kesin bi kadın yapmıştır helal olsun
bare up gögüsler yukarı yaa.. :KK34:
. Merhaba aradan baya zaman gecmis ama bu urunden cok memnun kaldiniz mi? Bende almayi dusunuyorum

resim koysaydın ya canım görseydik nassı bişii
c2b4616c8b141fcd0dad10d3a2d65cea.jpg

..... mağazasından aldım çok beğendim içinde 10 adet bant bulunuyor gögüs ölçüleri de mevcut ona göre bantları takıyoruz altan üste doğru çekip kullanıyoruz dik tutuyor aynı zamanda çok rahat

Son düzenleyen: Moderatör:
X