Bardakta Mısır

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Yaz sezonunun gelmesi ile beraber heryerde türemiş olan mısır satış şekli.
İsteğe göre ketçap, mayonez ve bilimum baharat konuluyor.Ortalama olarak bir bardak 1-2 tl.Mısırı bu şekilde bardağa dökme fikri zannımca gazete yada mısırın yaprağına sarılıp, sokak ortasında ''Ne var ki!'' bakışlarıyla yürüyenler için düşünülmüş.Tabi onlar için değişen birşey yok, onlar yine onlar.Bu şekilde yemeyenler için, küçük, ama çok mantıklı ve gelir sağlayan bir iş.

Birde yanında geçtinizmi, gıcıklık olsun diye kapağı açıp mısır kokutmazlarmı, işte cinayet sebebi.Be adam alacak olsam kör değilim herhalde sarı sarı parlayan arabanı görüyoruz.Neden kalkıp birde kapağı açarak insanı sinir ediyorsunki..

evet yaa yanından geçerken alsam yesem diye düşünmüyosun 3 adım geçiyosun arabayı allahım kokusu bi geliyo offf şimdi kim dönecek geri diyosun. tabi ben bu durumda yalnızsam dönüp almıyorum bekliyorum eşimi yolluyorum hemen. ama dayanılmıyorki yaaa. olsada yesek.

bende misirlari cokkkk seviyorum ve her gordugumden kucuklugumden berii hep isterim:1:

gecen yaz ilk defa nisanlimla aksam disarda gezerken gormustum bardakta, "aman tanrimm olamazz misirrr" dedim icimden:53: ama nisanlimla daha yeni yeni beraberdik, ona misir istedigimi soylemeye utandim:17: ama allahtan icimi okumus gibiydi, "misir alalim mi canim" dedi:52: ama hic unutamiyorum o misirlari, askimla bir bardakta aldik ve beraber yemistik, hayatimda yedigim en en guzel misirdi (askimla yedigim icin sanirim:34:) bu yazida iple cekiyorum, artik cekinmiyorumda "misirrrrrrr":84: diye bagircam:34:

abdullah gül'ün küçük oğlu mehmet emre gül'ün yanılmıyorsam 16 yaşlarındayken(şahsen 16 yaşında ben mat.dan kaç aldım derdindeydim)ticaretine başladığı yiyecek hem hardvard hem ticaret tebrikler doğrusu çocuk tam bir yetenek :P
lezzetli midir diye sorulursa evet öyledir

Eşimin her alışveriş merkezine gittiğimizde çok sevdiğimi bildiği için sana alayımmı dediği ve ben 2 tane alalım dememe rağmen yok ben yemiycem diyip yürüyen merdivende benim bardağıma sarktığı yarısını yediği nefis yiyecek.

Boğazıma kadar tok dahi olsam acılısını bir dikişte götüreceğim yiyecek.

Back