- 11 Haziran 2008
- 60
- 7
Arkadaşlar merhaba bu konuyu beyaz eşya bölümünede açtım ama günlerdir kimse cevap vermedi ben bir iki ay önce profilo 3 proğramlı bir bulaşık makinası aldım finish qantum üçü bir arada kullanıyorum makinayı kuran servisin tavsiyesi.Bimden de parlatıcı almıştım sorunum şu makinam güzel yıkıyor eko programında kullanıyorum ama cam bardaklarımda tabaklarımda acı bir tat oluyor deterjansız hepsini tekrar yıkadım yine oldu parlatıcıdandır dedim bitene kadar bekleyeyim takrar deneyim dedim makinanın uyarı ışığı yandı yani parlatıcısı bir iki yıkamalık kalınca yanıyormuş ya gecen sefer yıkadıgımda sıvı finish kullandım o acı tat yoktu.Dünde yine tabletle yıkadım baktım dudagıma degdirince vardı kafam iyice karıştı acaba hala parlatıcımı kaldıki içinde iyi durulamıyomu şaşırdım kaldım gerçi bardaklar falan gıcır gıcır tutunca falan ama sonuçta kuruyo ya bilemedim servisi aradım garantili ama eger deterjandan kaynaklıysa 25 tl isteriz dediler lütfen yardımcı olurmusunuz buna benzer bi sorun yaşayan oldumu garantisi varken sorun varsa çözeyim yorum yazan herkese şimdiden teşekkür ederim Bu arada profilo Bosch markasının ürünü aynı fabrikada üretiliyor tüm tasarım aynı içi dışı Bosch marka makinası olanlarda fikir verirse sevinirim