bardak takımı??

phonex7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
163
0
46
Ankara
kızlar

bardak takımları hakkında fikir verebilir misiniz,
hangi markalarda hangi fiyat aralığında oluyolar..

bu arada kristal istemiyorum,
böyle desenli yemek takımlarıyla uyumlu olanlardan istiyorum..

Genelde fiyat aralıkları aynı..300 gibi başlıyor.Gerçi 300den de fazla oluyor ama yakın.Yani 320-350 gibi..12 kişilik tamamlanmak isteniyorsa şöyle 650-700 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.​

Son düzenleme:
yaa biraz fazla değil mi 600-700 lira?
bi yemek takımı fiyatı nerdeyse, çok geldi bana açıkçası..

cnm bende bı hafta kadar once bernardodan aldım takımımı 405 lıraydı 6 kısılık ama benım elımde yuz lıralık ındırım cekı vardı 305 e gelmıs oldu

model bu

$bridalcam1.jpg

$23abd68a-6615-4063-a8b5-ebedf5116db0.jpg

yaa biraz fazla değil mi 600-700 lira?
bi yemek takımı fiyatı nerdeyse, çok geldi bana açıkçası..

Daha bugün kuzenimle konuştuk..O da bilmiyormuş fiyatları sizin gibi çokmuş dedi. =) Bende aynı fikirdeyim..Altı kişilik alsam yemek takımım on iki kişilik.O zaman hiç bir esprisi yok öbür türlü de çok pahalı.Ben kendim oluşturdum.Biraz aile yapısıyla alakalı bu.Bizde alkol kullanan yoktur kimse bana kalk viski ver falan demez.Eşimin tarafı da bir zahmet bende içmesin.O yüzden bir kadeh bir su bardağı şeklinde aldım.Şık bir sürahiyle tamamlıycam.Kadehe kolası vs.diğeri zaten su.O masa da kimse benden başka bir şey istemez zaten.Yine desenli olup altı kişilik satılan kadehler vs.var.Çok daha ucuza gelir ve gereksiz parçalar olmaz.Bunu bir düşünün derim.

Biraz uzun oldu ama bir de kadeh örneği vereyim size.Mesela bu paşabahçenin bir modeli bence çok da şık.Migros da altı kişiliği 15 liraydı.Bir de buna uygun su bardağı ve sürahi alsanız en fazla 100 liraya kapatırsınız bu işi.

Son düzenleme:
tekrar konu açmak istemedim, cam bardak takımı arıyorum karacanın modelleri fena değil ama 12 kişilik olan takımların fiyatları çok pahalı önerisi olan var mı?

Daha bugün kuzenimle konuştuk..O da bilmiyormuş fiyatları sizin gibi çokmuş dedi. =) Bende aynı fikirdeyim..Altı kişilik alsam yemek takımım on iki kişilik.O zaman hiç bir esprisi yok öbür türlü de çok pahalı.Ben kendim oluşturdum.Biraz aile yapısıyla alakalı bu.Bizde alkol kullanan yoktur kimse bana kalk viski ver falan demez.Eşimin tarafı da bir zahmet bende içmesin.O yüzden bir kadeh bir su bardağı şeklinde aldım.Şık bir sürahiyle tamamlıycam.Kadehe kolası vs.diğeri zaten su.O masa da kimse benden başka bir şey istemez zaten.Yine desenli olup altı kişilik satılan kadehler vs.var.Çok daha ucuza gelir ve gereksiz parçalar olmaz.Bunu bir düşünün derim.

Biraz uzun oldu ama bir de kadeh örneği vereyim size.Mesela bu paşabahçenin bir modeli bence çok da şık.Migros da altı kişiliği 15 liraydı.Bir de buna uygun su bardağı ve sürahi alsanız en fazla 100 liraya kapatırsınız bu işi.

Ben de böyle yapmayı planlıyorum Vira hatta kadehlerle sürahiyi aldım su bardaklarından da alacaktım ama 8 tane kalmıştı alamadım, şimdi gene Paşabahçe'nin koleksiyonundan bakıyorum. Luminarc da olabilir. Diğer türlü çok pahalıya geliyor, kıyamıyorum vereceğim paraya :))

aşkı memnu dizisinde kesme cam bardak takımı görmüştüm hangi markanın acaba??

paşabahçenin modelleri bana çok düz geldi :(

vira'cım çok sağolasın..
aynen bizde de alkol kullanılmaz bende senin önerdiğin gibi yapayım bari :)

Fikir verebildiysem ne mutlu..Sürahiler salı pazarı tarzı yerlerde bile var.Paşabahçenin sitesine girip bakabilirsiniz.Orada beğendiğiniz modeli hemen hemen her yerde bulabilirsiniz.Fiyatları 25-30 lira gibi. =) Bende orion kadeh aldım..Görsellerden bakabilirsiniz.Paşabahçeden de aynı su bardaklarını aldım.Belki onları günlüğe çevirip size gösterdiğimi alabilirim.Bakalım.. =)​

bir sahnesınde benım bardaklarımın aynısını kullanmışlardı ben evkurdan kazıklanmıştım :)

bende evkurda görmüştüm sanırım en sonunda ordan alacağım, iyi markaların modelleri çok çirkin gerçekten.. peki evkur'un camı ile paşabahçe ya da karacanın camı arasındaki fark nedir yani?? 350-400 e çok güzel takımlar var...

Back