Bardak çektirdi, sırtı bu hale geldi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Çin'de Li Lin isimli adam 1 ay boyunca her gün bardak çektirince enfeksiyon kaptı, sırtında delikler oluştu.

• Daily Mail'de yayınlanan habere göre, Çin'de bir adam sırtına bardak çektirince sırtında delikler oluştu. 63 yaşındaki Li Lin isimli adama bardak çektirmenin donmuş omzuna iyi geleceğini söylediler.

Adam 1 aydır aynı yerde her gün bardak çektirdiğini söyledi. Seansların her birinde bardaklar aynı yerlere yerleştirildi. Son 10 günde bardakların yerlerinde kabarcıklar oluşmaya başladı.
u.

• Li tedaviye son vermek yerine eşinden sırtına yağ ile masaj yapmasını istedi. Gittiği son seanstan dönerken kendini kötü hisseden ve ateşi yükselen adam hemen hastaneye koştu.

Xie Liang isimli doktor, Li'nin acil servise geldiğinde 37.7 derece ateşi olduğunu ve sırtının tamamen şiş olduğunu bildirdi. Muayenenin sonucunda ise vücudunda bakteriyel enfeksiyon bulundu. Doktorlar eğer hemen hastaneye gelmeyip bardak çektirmeye devam etseydi kan zehirlenmesiyle karşı karşıya kalabileceğini söyledi. Li'nin hayati tehlikesi yok ve durumu iyiye gidiyor.
u.

o nasil görünüm öyle :mad::mad: cayi cayir yakmislar adami o_O
hic sevmem zaten öyle tedavileri

Ay inanmıyorum ne hale sokmuşlar adamı öyle o_O eti çürümüş resmen, 10 gün boyunca yapılır mı hiç yaaa

Bardak çektirme yani deger adıyla hacamat ilk olarak efendimizin sünnetidir. Böyle bilinçsizler yuzunden insanlar hacamattan soğuyor. 1ay boyunca hergün yaptirmak hangi mantiga sığar? Bunu bende yaptırdım ve çok faydasını gördüm,11ay boyunca uğraştim hamile kalamadim, hacamati hamile kalma niyetiyle oldum ve gercekten hamile kaldım. Çevremde de bu tedaviyle hamile kalan çok tanıdıgim insan var. Bu adam biraz abartmış galiba

Babam, grip olduğunda genelde bize yaptırır.
Ona göre en iyi ilaç, bize göre naz niyaz terapisi.
O bardakları 5 dk çekmeyince, oynatmayınca bile etin rengi mora dönüyor, 3-4 gün sonra ancak izler geçiyor.
Hangi aklı selim insan, üst üste bu işlemi yaptırabilir, cayır cayır yanmış kor olmuş adam!

Zombi eti gibi gorunuyr curutmusler adamin sirtini ya.

Çin'de Li Lin isimli adam 1 ay boyunca her gün bardak çektirince enfeksiyon kaptı, sırtında delikler oluştu.

• Daily Mail'de yayınlanan habere göre, Çin'de bir adam sırtına bardak çektirince sırtında delikler oluştu. 63 yaşındaki Li Lin isimli adama bardak çektirmenin donmuş omzuna iyi geleceğini söylediler.

Adam 1 aydır aynı yerde her gün bardak çektirdiğini söyledi. Seansların her birinde bardaklar aynı yerlere yerleştirildi. Son 10 günde bardakların yerlerinde kabarcıklar oluşmaya başladı.
u.

• Li tedaviye son vermek yerine eşinden sırtına yağ ile masaj yapmasını istedi. Gittiği son seanstan dönerken kendini kötü hisseden ve ateşi yükselen adam hemen hastaneye koştu.

Xie Liang isimli doktor, Li'nin acil servise geldiğinde 37.7 derece ateşi olduğunu ve sırtının tamamen şiş olduğunu bildirdi. Muayenenin sonucunda ise vücudunda bakteriyel enfeksiyon bulundu. Doktorlar eğer hemen hastaneye gelmeyip bardak çektirmeye devam etseydi kan zehirlenmesiyle karşı karşıya kalabileceğini söyledi. Li'nin hayati tehlikesi yok ve durumu iyiye gidiyor.
u.

Bardak cekme degil hacemattir cunku hacemat kesikleri var adamda.o ki belli zamanlarda yapilir.yapilis noktalari bolgeleride bellidir.tedaviyi bilen kisi yapabilir ki kisiye gore olur bu is ben kafama dahi yaptirdim.Cok sukur sikinti olmadi .Ama bu haberde kisi suclu ona bu tedaviyi yapan kisi daha suclu

Babam, grip olduğunda genelde bize yaptırır.
Ona göre en iyi ilaç, bize göre naz niyaz terapisi.
O bardakları 5 dk çekmeyince, oynatmayınca bile etin rengi mora dönüyor, 3-4 gün sonra ancak izler geçiyor.
Hangi aklı selim insan, üst üste bu işlemi yaptırabilir, cayır cayır yanmış kor olmuş adam!
Hacemat kesigi var canim adamda kan birikmesi olunca kesi atilir nokta nokta deri arasindaki biriken pis kani atmak icindir.Siz sadece o kani toplayip birakmissiniz.Yani is hep kani toplayip dagitmak olmus.

Hacemat kesigi var canim adamda kan birikmesi olunca kesi atilir nokta nokta deri arasindaki biriken pis kani atmak icindir.Siz sadece o kani toplayip birakmissiniz.Yani is hep kani toplayip dagitmak olmus.
Aa bunu bilmiyordum, kesi olayı zaten evde olacak bir şey değil.
Ama yine de babam o bardak çekilene kadar sızlanır, çekeriz 1 saat sonra gülücükler saçmaya başlar.:-)
Ben kendi yaptığımız gibi düşündüm, teşekkür ederim bilgilendirme için.

Back