Cok cok tesekkürler.Begenmene sevindimAman Allah'ım harika olmuş, ellerine kollarına sağlık. Başarılar dilerim. Gerçekten çok güzel.
cok tesekkürler cnmmPegasuuuuuus ne ettin sen oyle muhtesem bisey olmus yaa ellerine saglik canim cok guzel gorunuyo her ne kadar biz yiyemesekde :):) yarismada basarilar canim
cok tesekkürler cnmm
kizlarin özel istegi.
Ben sizin yerinizede yedim,tadida cok güzel inanki
tekrar tesekkürler cnm benim
ikram edebilsem keske.Orasi oledir canim :):) benim icin de ye 3 cocuklu citir anne :)
Emin olunki tadida harika oldu.mükemmel görüntü eminim tadıda öyledirr bende deniycem bunuu cok teskkuurrr tarif ve anlatım icin ellerinize sağlık :)
cok tesekkür ederim cnm.evdede kendi cabalarimizla pastanaden daha saglikli seyler yapabiliyoruz cocuklarimiz icin.vayyy süperr gerçekten çok güzel,aynı pastahanedekiler gibi olmuş ellerine kollarına sağlık
cok tesekkür ederim cnm.begendiyseniz ne mutlu banabu ne güzel bişey olmuş canım. ellerine sağlık. harikaaa
ne yaratıcı fikirler çıkıyor burada yaaa
Katılım başlama tarihi : 11 Haziran 2013
En son başvuru tarihi : 23 Haziran 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 Haziran 2013
Oylama bitiş tarihi : 30 Haziran 2013 / 23:59 Pazar
Cok Cok Cok tesekkürler cnm.çok beğendim
çok beğendim
çok beğendim
bir nedenide anaokulunda kutladığım bir doğumgünü pastamın böyle barbieli olması
ona çok benzemiş o gün geldi aklıma
başarılar
Cok tesekkür ederimBayağı meşakkatli ama sonuca değimiş. Elinize sağlık çok güzel görünüyor :)
Tesekkür ederim cnm benimkızıııııııımmmmmmmmm süper olmuuuuuuuuuşşşşşşşşş
Sayili gün cabuk gecer cnmgörmek iyi oldu bu günleri farkettim ki ne uzun oldu bu yarışma tarifi erkenden yayınlayınca bekle bekle bekle dur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?