Acemi lafi sana degildi cnm
senin siki takipcinim,mutfakta neler yarattigini biliyorum
hani yeni evlenenler olur,veya arayipta tarifi bulamayan olur diye söyledim
keske ikram edebilme imkanim olsaydi
yanlis anlasilmaktan korktum bi an:18:Yok yok üzerime alınmadım zatenBeni bilen bilir
İyi oldu iyi,valla acemiler bile bu kadar açıklayıcı tarifle yapabilmesi gerek..Sadece uğraşmaları gerekiyor,azim gerektiriyor..Mutfakla arası iyi olanlar zaten üşenmez yaparlar
Cok tesekkür ederim.tadida harikaydi
ayyy daha neler görcek bu gözlerim ya rebbim ellerinize sağlık çok güzel görünüyor bu arada bence pembe olması isabet olmuş iyikide az gelmiş boya kırmızı gitmezdi pembe süper:13:
Cok tesekkür ederim.tadida harikaydi
yardimlariniz olmasaydi ben daha resim nasil yükleniri arastiriyordum.yarisma bitimine anca yüklerdim
Cok tesekkür ederim.kime verirseniz verin,hepsi emekle yapildigi icin yerini bulurellerine sağlık harika görünüyor gerçekten.
aslında bu pastayı görene kadar oy verceğim bir tarif belirlemiştim ama şimdi ikilemde kaldım :)
ellerine sağlık harika görünüyor gerçekten.
aslında bu pastayı görene kadar oy verceğim bir tarif belirlemiştim ama şimdi ikilemde kaldım :)
Cok tesekkür ederim.kime verirseniz verin,hepsi emekle yapildigi icin yerini bulur
Aynen yaaa...Dengeler her yeni gelen tarifle degişebiyor işte :44: Son güne kadar işte buu demeyecegim artık Ama cidden çok zor bir oylama olacak bu sefer :44:
elbette öyle herkes emek harcıyor.
ben birini çok beğenmiştim kesin o diyordum ama böyle giderse çok arada kalıcaz bunlar pasta değil sanat eseri gibi çok güzeller.bu arada son gün ne zaman?
zaten pastayı görünce tühhh dedim neden yardım ettikki dedim yükleyemeseydi daha iyiydi dedim al sana rakip işte dedimşakaaaaaaa valla billa demedim öyle bişe yükleyemesen gerçekten yazık olurdu biz bu güzelliği göremezdik
cok tesekkür ederim.ellerinize sağlık
ciddi anlamda zorlanacağım oy verirken
cok güzel tarifler var gercektende.arada kalmamak ne mümkün.son gün pazar.pazartesi oylama basliyorelbette öyle herkes emek harcıyor.
ben birini çok beğenmiştim kesin o diyordum ama böyle giderse çok arada kalıcaz bunlar pasta değil sanat eseri gibi çok güzeller.bu arada son gün ne zaman?
Cok tesekkürler.Begenmenize sevindim.Yakin olsaydiniz ikram ederdim.çok güzel olmuş ellerinize sağlık
nasıl canım istedi şimdi anlatamamgerçi yemeye kıyamaz insan bunu
başarılar dilerim
Cok tesekkür ederim.Begendiginizi bilmek yetiyorellerinize sağlık çok hoş olmuş yarışmada başarılar dilerim
Cok tesekkür ederim.Begendiginizi bilmek yetiyor
Tekrar tesekkürlerbeğenmek ne kelime tablo gibi olmuş insan bunu yemeye kıyamazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?