Tatlı Tarifi Barbie Pasta (Prenseslerim Ve Barbie Rapunzel Sponsorlugunda)

Acemi lafi sana degildi cnm
senin siki takipcinim,mutfakta neler yarattigini biliyorum

hani yeni evlenenler olur,veya arayipta tarifi bulamayan olur diye söyledim

keske ikram edebilme imkanim olsaydi

Yok yok üzerime alınmadım zaten Beni bilen bilir
İyi oldu iyi,valla acemiler bile bu kadar açıklayıcı tarifle yapabilmesi gerek..Sadece uğraşmaları gerekiyor,azim gerektiriyor..Mutfakla arası iyi olanlar zaten üşenmez yaparlar

yanlis anlasilmaktan korktum bi an:18:

anlasilabilir olmasina sevindim.3 ufak cocukla bu kadar oldu.

ayyy daha neler görcek bu gözlerim ya rebbim ellerinize sağlık çok güzel görünüyor bu arada bence pembe olması isabet olmuş iyikide az gelmiş boya kırmızı gitmezdi pembe süper:13:

ayyy daha neler görcek bu gözlerim ya rebbim ellerinize sağlık çok güzel görünüyor bu arada bence pembe olması isabet olmuş iyikide az gelmiş boya kırmızı gitmezdi pembe süper:13:
Cok tesekkür ederim.tadida harikaydi

yardimlariniz olmasaydi ben daha resim nasil yükleniri arastiriyordum.yarisma bitimine anca yüklerdim

ellerine sağlık harika görünüyor gerçekten.

aslında bu pastayı görene kadar oy verceğim bir tarif belirlemiştim ama şimdi ikilemde kaldım :)

Cok tesekkür ederim.tadida harikaydi

yardimlariniz olmasaydi ben daha resim nasil yükleniri arastiriyordum.yarisma bitimine anca yüklerdim

zaten pastayı görünce tühhh dedim neden yardım ettikki dedim yükleyemeseydi daha iyiydi dedim al sana rakip işte dedim şakaaaaaaa valla billa demedim öyle bişe yükleyemesen gerçekten yazık olurdu biz bu güzelliği göremezdik

aslında bu pastayı görene kadar oy verceğim bir tarif belirlemiştim ama şimdi ikilemde kaldım :)
Cok tesekkür ederim.kime verirseniz verin,hepsi emekle yapildigi icin yerini bulur

Aynen yaaa... Dengeler her yeni gelen tarifle degişebiyor işte :44: Son güne kadar işte buu demeyecegim artık Ama cidden çok zor bir oylama olacak bu sefer :44:

Cok tesekkür ederim.kime verirseniz verin,hepsi emekle yapildigi icin yerini bulur

elbette öyle herkes emek harcıyor.

Aynen yaaa... Dengeler her yeni gelen tarifle degişebiyor işte :44: Son güne kadar işte buu demeyecegim artık Ama cidden çok zor bir oylama olacak bu sefer :44:

ben birini çok beğenmiştim kesin o diyordum ama böyle giderse çok arada kalıcaz bunlar pasta değil sanat eseri gibi çok güzeller.bu arada son gün ne zaman?

Son düzenleme:

ben birini çok beğenmiştim kesin o diyordum ama böyle giderse çok arada kalıcaz bunlar pasta değil sanat eseri gibi çok güzeller.bu arada son gün ne zaman?

Katılım başlama tarihi : 11 Haziran 2013
En son başvuru tarihi : 23 Haziran 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 Haziran 2013
Oylama bitiş tarihi : 30 Haziran 2013 / 23:59 Pazar

tekrar tesekkürler

cok güzel tarifler var gercektende.arada kalmamak ne mümkün.son gün pazar.pazartesi oylama basliyor

çok güzel olmuş ellerinize sağlık
nasıl canım istedi şimdi anlatamam gerçi yemeye kıyamaz insan bunu

başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…