• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Barbie Gelinlikleri

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Masal tadinda seker mi seker gelinlikler

barbie-bridal-2011.jpg

barbie-bridal-wedding-dress.jpg

barbie-bridal-wedding-dress-2011.jpg

barbie-bridal-wedding-gown.jpg

barbie-bridal-gown.jpg

barbie-wedding-gown-2011.jpg

barbie-wedding-dress-2011.jpg

barbie-wedding-dress.jpg

barbie-bridal-gown-2011.jpg

Kesinlikle Phoenix.Dügünün konsept pembeli drajeler, sekerlemeler, cupcakeler, lolipoplarla olmali :-)

desserts-large.jpg

barbie.png

barbie-dessert-table-small.jpg

:54::16:

barbie-cupcake-toppers.jpg

barbie-cupcake-wrappers-toppers.jpg

pink-black-white-candy-kabobs.jpg

hepsi birbirinden güzel hepsine sahip olmak isterdim ama nerde giycem galiba çok aç gözlüyüm :9::9::9:

Son düzenleme:
bu arka planları çıkardıgınızda ortada ne prens kalır nede dugunu.
biraz kültürümüzle alakalı olan şeyleri beğensek özensek 6 yaşında izlenilen filmlerin etkisinden hala cıkamadıkmı. biraz kadınsı olmak varken çocuksuluğa ne gerek

Bazıları çok güzel :))

Buaralar hafta sonu tv de barbie animasyonlarını veriyorlar valla bu yaşıma rağmen oturup yeğenimle izliyorum hafta sonu tv de de birşey olmadığından çok cazip geliyor :D İlgimi çeken de hep kıyafetleri oluyor hatta birisinin kıyafeti o kadar hoşuma gitmişti ki kopyalayıp dosyama yapıştırmıştım düğünümde belki yaptırırım diye dur bulabilirsem yapıştırayım :)

$barbienoelver3.jpg

Animasyonda daha ayrıntılı görmek mümkün arkasıda çok hoştu :40:

Begenmenize sevindim, bazen farkli acilardan bakmak gerek.

Bazıları çok güzel :))

Buaralar hafta sonu tv de barbie animasyonlarını veriyorlar valla bu yaşıma rağmen oturup yeğenimle izliyorum hafta sonu tv de de birşey olmadığından çok cazip geliyor :D İlgimi çeken de hep kıyafetleri oluyor hatta birisinin kıyafeti o kadar hoşuma gitmişti ki kopyalayıp dosyama yapıştırmıştım düğünümde belki yaptırırım diye dur bulabilirsem yapıştırayım :)

Eki Görüntüle 319996

Animasyonda daha ayrıntılı görmek mümkün arkasıda çok hoştu :40:

Bende izlerim kardesimle barbie filmlerini ve her defasinda barbielerin o zevkli kiyafetlerine bayilirim..
Yilbasi serisini izlemedik , netten bulayim bebegime..:75:
Tekrar cocuk olsak keske, hersey toz pembe..

Back