Barbie bebeğin yaşayan hali....

gayette canlı bir bayan ya da çocuk mu demeliyim bilemedim 16 yaşındaymış sanırım öyle okumuştum bir yerde

Ya bu kızın esas haline bakarmısınız burnu çok değişik ve birde barbie gibi halien bakın çok çok değişik nasıl yapıyor bunu yani kız 360 derece dönüyor bence

çok güzel bi kız, makyaj yapmayı iyi biliyo.. ilk sayfalarda bi arkadaşımız göz makyajı videosunu koymuş sadece gözünü çekmiş komple bi görseydik makyajsız halinide.. ben gözlerini çok beğendim onun haricinde alnı çok açık geldi bana.. dudaklarıda farklı çıkmış her resimde.. ve suratına basmışta basmış pudrayı bu kadar makyajdan bu güzellik erken uçup gidicek.. insanın vücuduyla yüzünün rengi bir değildir ama bu hatunun aynı.. saçlarına bayıldım çok bakımlı duruyo çok güzel gerçekten..

kız kusursuz değil vucut berbat kupkuru ölü gelın fılmındekı kıza benzıyor.ama yuz olarak gercekten begendım ama makyajsız halı oyle cekıcı gelmedı bana.Yanı baktıgın zaman oyle dunyada emsalı gorulmemıs bır kız değil kuzenım var aynı agzı burnu sac rengı buna benzeyen.sadece shoplarla kendını dahada belırgınlestırmıs.bide ısmı ne oyle onun ya japonyadamı yasıomus neymıs

Bende ilk gördüğümde şaşırdım çok farklı bir kız :)
Kesinlikle normal hali çok daha güzel ama manga karakterlerine benzemek için yüzünü daraltıp gözlerini büyülterek photoshop yapıyor. (Tipide buna müsait zaten) Böyle olunca da gerçek dışı gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…