Barbie bebeğin yaşayan hali....

son fotolardanapmis kendine:) simdi 16 yasinda bi genc kiz olmus iste bu arada su resimde adnan hocanin muridlerine donmusler.. adam gormesin bunlari

Dakota Rose muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?! İnanmıyorum ne kadar çok değişmiş bu kız. Önceden bildiğin emoydu. Zaten fotolarınıda koymuşsunuz. Ve hafif balık etli gibiydi zayıftı ama tombul gibiydi. Şimdi çok zayıflamış ve cidden barbie bebek gibi olmuş.

fotoşoklanınca neye benzeteceğimi bilemedim ama bir gerçek var ki şoklasak da şoklamasak da bu kızın çekici olmadığıdır.

Aynen katiliyorum. Bir donukluk var.
Evet cok güzel bebek gibi kiz ama cok soguk. Karakteristik degil. Karakteri yok sanki, ben görüntüden ibaretim diyor.
Evet kasi, gözü, dudagi güzel ama bir bütün olarak begenmedim. Benim icin güzel kadin gözlerinin ici gülen, bakislariyla insani ceken kadindir. Bunda o yok, adi üstünde barbi bebek gibi, cansiz.
Ama fizigini cok begendim; ince ve narin.

Begenmeyenlerin kiskandigini düsünen arkadaslar icin;
Kiskansaydik burada o kadar basliga "gercekten" begendigimiz kadinlar icin yazdigimiz begeni ve övgü dolu yorumlari paylasmazdik. Kendimize saklar ve begendiklerimizi kötülerdik. Ama bir cogumuz begeniyorsak begendigimizi, begenmiyorsak begenmedigimizi belirtiyoruz.
Birini begenmemek icin illa kusursuz güzel olmak gerekmiyor...
Lütfen bu tür sacma düsüncelerinizi kendinize saklayin. Herkesi kendiniz gibi sanmayin...

Bu ablasi sanirim. Merak ediyorum bunlarin isi mi böyle olmak? Para falan veriyorlar mi bunlara?
Kiki Kannibal

Korkunc görünüyorlar.

Bunlar da cocuk barbiler.

emo modası ne zaman gecıcek ben en son unıversıteyken bıtıyor sanıyordum hala bıtmedımı ya
bu tıplerı rock barlarda doverek uzaklastırıolar hahahaha
sınekgı bı garıp surat ole
çok sacmalar hele erkek versıyonları tam dayaklık

barbı falan deıl emo bunlar yanı

Son düzenleyen: Moderatör:
emo değil de scene kids diyorlar bunlara sanırım bunlara emoluğun modası çoktaaaan geçti..

+ ikisi de youtuber'mış. bayağı internetin her yerindeler

bu videoda çok beğendim ikiliyi. dakota rose çok sevimli kiki kannibal güzel görünüyor.

[video=youtube;mAlqDkCz9CU]http://www.youtube.com/watch?v=mAlqDkCz9CU[/video]

Son düzenleme:
yaaaaaaaa bu ilk sayfadaki kızın saç rengi çok güzeeeellll burnuda tam istediğim gibi ne davul ne sivri tam kıvamındatoktora ve kuaföre bu kızı alıp götürecem tamamdır

Son düzenleme:
Dakota Rose olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım. :O
Eski ve yeni hali arasında dağlar kadar fark var.
Önceki durumda yaşından çok daha büyük görünüyormuş. Kızın resmen tipi değişmiş. :O
Ve nasıl bu hale gelebilmiş merak içindeyim.

Ablasını zaten hiç beğenmiyorum. Gayet tipsiz. Ama kendi de önceden onun gibiymiş.
İyi ki değişmiş. :s

bizim esra ceyda kardeslere benziyor bunlar yahuu =)

şaka bir yana sanırım yaşları cok kücük ve ben cok üzülüyorum böyle giyinen makyaj yapan cinselliği ön plana çıkaran 'çocuk'yaştaki kızlara ...

kizlar valla ben bile bu cakma barbilerden daha guzelim hem gozum mavi hem sacim sari hemde bir haftalik gobùsùm var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…