Barbie bebeğin yaşayan hali....

vayyy be gerçekten ne güzel ağzım açık kaldı!!! gerçekten öyle bir rimel var mıdırki?

Rimelle değil kızın kirpik yapısıyla ilgili bir durum bu.
Kısa kirpikli bir kızın kirpikleri hangi rimeli kullansa bu kadar uzayamaz sanırım. =)

biraz teknolojik bir barbie bebek
fotomontaj vs.ile bendende bratz bebek olur

az önce makyaj videosunu izledim gözleri makyajsız gerçekten çok küçük alakası yok makyajlı halinin.kirpikleri da kısa ve cansız sarı tonlarında ama o kadar kat kat sürüyorki rimeli belki 20 kat bu hali alıyor.makyaj yapmada çok başarılı gerçekten.ben bu kızın sadece göz rengini ve saçlarını sevdim.

Shoplama durumu olmadığının bir kanıtı daha. Videomuz gelsin...

[video=youtube;U3L75S3jFzI]http://www.youtube.com/watch?v=U3L75S3jFzI[/video]

İfadesiz,nereye baktığı belli değil
Gözleri çok güzel ama anlam yok bakışlarda
Mimikleri yok yüz hatları belli değil gülse belli olmaz ağlasa belli olmaz
Konuşma olan bir videosu yok ama ağzını açtığında robot gibi mimik olmadığı için
Gerçekten çok güzel ama denildiği gibi sadece cansız bir bebekte olması gereken bir güzellik
Kanlı canlı bir insanın güzellik ölçütü bu olamaz diye düşünüyorum

videosuda mi varmis ?

40.000 kere massallah !

bu kizi goren erkek kalp krizinden gidebilir.. guzellik falan degil artik resmen melek gibi bir ifade var yuzunde.. kusursuz , karakteri bunca guzellikle saglam kalabilmis midir asil sorunu bu bence.. cok ragbet gordugu kesin kadin halimizle gelip gidip yorum yaptigimiza gore.. allahim banada bunun gibi bir kiz cocugu nasip etsin

yok fotoğraf photoshop lu, yok kirpiği sahte, yok robot gibi.. kız gerçek ve güzel işte kıskanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…