Barbie bebeğin yaşayan hali....

Kardeşi. (Kiki Kannibal)

tumblr_m0nj5ay5wB1r6ikwpo1_1280.jpg

tumblr_m9qi5xF8RM1rxfgrlo1_1280.jpg

tumblr_m06eboRZpF1qmpgy8o1_500.jpg

tumblr_m015cz8wCd1r4fbe4o1_500.jpg

Kotakoti yi beğenmemiş gibi davrananlara çok güldüm ya...

Yok efendim solukmuş da ifadesizmiş de...Kız güzelliğinin farkında ve barbi bebek imajı çizmek için özellikle çok fazla gülümsemiyor.

Bu kız pürüzsüz bembayaz cildi, maviş gözleri ve ipek saçları ile insanüstü bir varlık resmen :) Gözleri zaten mavi ama bazı fotolarda circle lens takmış o kadar. Hani hiç makyaj yapmasa da afet gibi bişey.

Beğenmeyenler kendi fotolarını koysunlar lütfen, merak ettim :) :) :)

Bu kadar kolay kanmayalım lütfen.. Bu fotoğraflardeki o kızın ta kendisi:

circlelenses.png

ZTKCYJRYAKEPXJSPCID.jpg

dakota_rose_Kotakoti_fake_eyes.jpg

33705302_Blue_hair_Dakota_Rose_awesomelargemsg120051241941.jpg

Zaten görsellere Dakota Rose emo veya makeup trick falan yazarsanız anında çıkacak şeyler bunlar... Bu kızda her zaman dikkat çekme çabası olmuştur... Makyajla her şey oluyor.
Bu videoda da o kocaman gözlü kızın gerçek göz boyutunu görebilirsiniz:
[youtube]
ianCy-kjVyc&feature=relmfu[/youtube]

Son düzenleme:
Kotakoti yi beğenmemiş gibi davrananlara çok güldüm ya...

Yok efendim solukmuş da ifadesizmiş de...Kız güzelliğinin farkında ve barbi bebek imajı çizmek için özellikle çok fazla gülümsemiyor.

Bu kız pürüzsüz bembayaz cildi, maviş gözleri ve ipek saçları ile insanüstü bir varlık resmen :) Gözleri zaten mavi ama bazı fotolarda circle lens takmış o kadar. Hani hiç makyaj yapmasa da afet gibi bişey.

Beğenmeyenler kendi fotolarını koysunlar lütfen, merak ettim :) :) :)

bu kadar saçma bir yorum olamaz.

Bence kızın yüzü çok güzel ben burdayım diyor yani. Ama fizik beğenmedim çok zayıf biraz kilo olsa daha güzel olur kadın dediğin biraz etli olucak :1:

buda şişman hali sanırım :)

Eklentiler

• $tumblr_m2wx4hzwzP1qb5dmg.png
    $tumblr_m2wx4hzwzP1qb5dmg.png
    170,4 KB · Görüntüleme: 278
  • $2hpqg55.jpg
    $2hpqg55.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 666
Gerçek olamayacak kadar güzel görünüyor. Yaşı çok küçük estetik de olmadığını düşünerek vay canına allah neler yaratıyor diyorum. :16: Şişman halini o kadar beğenmedim tabiki yine güzel bir yüz ama kilo biraz gölgelemiş.

Yüz şekli, gözleri ve Saçları ki özellikle o upuzun bebek gb saçları cok cok hosuma gitti..
Rengi ve uzunlugu durusu cok guzel saçlarının..
Onun harıcınde evet donuk,ifadesız yasam belırtısı vermeyen bır tıpı var.
Resımlerde herkes begenır ama gunluk hayatta boyle bırıyle yanyana durmak bıle ıstemezsınız rahatsız eder ınsanı o donukluk :)

Back