Barbie bebeğin yaşayan hali....

çok sahte hiçde çekici gelmedi bana benim barbie bebeğim Adriana lima

Bence yüzü çok güzel,saçları da.Tek sorun fazla zayıf bir kaç kilo alırsa taş gibi olur.Zayıf olduğundan garip duruyor bence.

kıskanılcak okadar güzel kadın warken makyaj budalası bı kızı kıskanmak niye olsunki

Ben bu kızı ilk burada görmūş yapay ve tuhaf bulmuştum ama sonradan bazı başka fotoğraflarını çok beğendim. Özellikle kıyafet tanıttığı videolarda çok şeker duruyor, tam lolita havası var. Eklediğim halllerini hoş buluyorum ben şahsen, yoldan geçse döner bakarım.

gözleri benimkinden büyükmüş kıskandım acaba estetik var mı bi kadın vardı o baya bi estetik ameliyattan geçmişti barbie ye benzemek için ama bu daha doğal geldi

Bu kızın doğal bir güzelliği, iri gözleri bebeksi bir yüzü var. Gerçekten çok güzel, ama bazı resimlerde lens makyaj hileleri ve fotoshopla barbie bebeğe benzetildiğini düşünüyorum zilyon tane fotoğrafı var hepsi de birbirinden farklı farklı... bazılarında gözler çok iri, bazılarında yüz yuvarlak, bazılarında üçgen bir yüz falan. Zati emoymuş kendisi...

Emo mu degil mi bilmiyorum ama ben makyaj videosunu izlemistim , gozlerinun iri olmasi icin iri gozuken lenslerden kullaniyor veona gore makyaj yapiyor ve videolarinda da gercekten barbie gibi resimlerinde fotoshop olabilir ama videolarda bile barbie gibi gozukmesi gercekten barbie bebege benzediginin gostergesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…