Barbie bebeğin yaşayan hali....

Ben bu kızın realdoll olduğuna inanıyorum ya imkanı yok canlı bir insanın bu kadar plastik görünmesinin, evet bence kesinlikle gizli realdoll reklamı olarak açıldı o blogu.

Bayağı videoları filan varmış biraz araştırdım şimdi ama hala gerçek olduğuna inanmıyorum Hem animelerden fırlamış gibi gözüküyorsan, hem blogunun yarısı japoncaysa bir hentai çizeri tarafından yaratılmış olma ihtimalin yüksek demektir bence

Son düzenleme:
O kadar makyaj ve lensle ben de bu kadar güzel olurum diyen bayanlar, hadi yapın makyaj takın lensinizi koyun fotografınızı da biz de görelim başka barbie'leri.
Lafla peynir gemisi yürümez.

.

Son düzenleme:
O kadar makyaj ve lensle ben de bu kadar güzel olurum diyen bayanlar, hadi yapın makyaj takın lensinizi koyun fotografınızı da biz de görelim başka barbie'leri.

.

Koydu lafı

Ayrıca biraz kilo alsın ya :)
Güzel kız

seni tebrik ederim.şuan tüm kk da okuduğum yorumların en malcası sende.sen de bu durumda en mal yaratığı oluyosun.öptüm seni

Son düzenleme:

sevgi meleği sana beğeni verdim.benim anlatmaya çalıştığım bu işte yalan yalan fotoya niye güzel diyelim ki? şimdi sana da gelir bu kızın sümüklerinden bir mesaj kıskanıyosssuuunnn böööö diye.

Zamanında ne güzel yazmışım ben öyle..Anlayana...

Kıskanmadığım için alınmıcam canım
Beğendiğim tek yeri göz rengi, he onu kıskanabilirim belki
16 yada 13 kaç bilmiyorum ama kardeşim yaşıtındaki kızı bu halde görüp kıskanamam ben.
Sonra diyorlar çocuk tacizleri çoğaldı.
Al işte niye çoğaldı. Gören 20 sanar da ondan.

.

keşke sadecelens le olabilse yada makyajla yada estetkle haklsın katılıyorum sana

eskiden emo takılan bir kızdı.birde kız kardeşi var.sonradan bir takım estetik ameliyatlar olmus.gozlerinde de lens var ama circle lens gozu buyusun diye sacma sapan japon modası.bu arada japonyada cok meshurmus.yasida 23 ama bunu gizleme geregi duyuyor sanırım.eski blogu ve myspaceinde acikca 1989 dogumlu yaziyor-mus.fotograflarinin cok photoshoplu olması elestiriliyor-mus.

eski hali de suymus:

Hayatımda bu kadar genır bır alın gormedım bu ne yahu kac km

Açıkcası Kız Çok tuhafıma Gitti. Kafası,Vücudu Sanki Bi Çok insanın Yapımından Oluşmuş Gibi. Farklı Farklı. Anlam Veremedim benn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…