Barbie bebeğin yaşayan hali....

okadar makyaj ve lense bende güzel olurum ilk gördüğmde bende beğndim ama gözler lens kirpikler takma
yani doğal güzel değil

ben de pek begenmedım ama sac rengıne bayıldım .nasıl elde ederız kı bu rengı?

ne renk oluyor bu ?

Eklentiler

• $9431_6.jpg
    $9431_6.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $9431_18.jpg
    $9431_18.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 61
ilk gördüğüm de yüzünü beğendim.biraz fotoğraflarına baktım şu göğüs dekolteli fotosunu görünce ürktüm doğrusu

resmen çekemiyorsunuz ya siz 100 kilo makyajda yapsanız lensde taksanız ameliyat da olsnaız bu kız gibi o-la-maz-sınız..kıskanmayın yaaa.illa bişe bulcaklar.acıyorum kopmleksli yorumlarınıza..bööööööö:51::51::51::51:

Son düzenleme:
neden her yerde bu fotoshoplu kız var.gerçek değilmiş işte.gözlerini irileştiriyormuş diye okumuştum ve gerçek fotosu da vardı,aynı bu forumda başka bir konuda gördüm.inanın var ya bu yalan kıza dair kkda ayrı ayrı 4-5 konu var.ayrıca dokata mı ne değilmiş adı.herkes farklı farklı şeyler biliyor bu kız hakkında demek ki yalan işte,her kafadan bişey uyduruluyor.Türkiye'de bu kadar ünlü bu kız
hiç yaşadığı yerde TR'de gösterilen bir show programına gerçek barbie diye çıkmışlığı var mı? varsa ben bilmiyorum da şöyle conan'a Ellen degeneres'a Jay leno'ya falan çıkmışlığı var mı gerçek olarak.ha varsa videosunu yükleyin bakalım gerçekten bu kadar afet bişey mi.
ayrıca tanımadığı halde onu bu kadar savunan,kıskanç diye iftira atan 2-3 mesajlık üyelerden biri kızın donu,diğeri de sümüğüymüş,sevgili kk nın değerli köklü üyeleri haberiniz olsun.:ssz:

neden her yerde bu fotoshoplu kız var.gerçek değilmiş işte.gözlerini irileştiriyormuş diye okumuştum ve gerçek fotosu da vardı,aynı bu forumda başka bir konuda gördüm.inanın var ya bu yalan kıza dair kkda ayrı ayrı 4-5 konu var.ayrıca dokata mı ne değilmiş adı.herkes farklı farklı şeyler biliyor bu kız hakkında demek ki yalan işte,her kafadan bişey uyduruluyor.Türkiye'de bu kadar ünlü bu kız
hiç yaşadığı yerde TR'de gösterilen bir show programına gerçek barbie diye çıkmışlığı var mı? varsa ben bilmiyorum da şöyle conan'a Ellen degeneres'a Jay leno'ya falan çıkmışlığı var mı gerçek olarak.ha varsa videosunu yükleyin bakalım gerçekten bu kadar afet bişey mi.
ayrıca tanımadığı halde onu bu kadar savunan,kıskanç diye iftira atan 2-3 mesajlık üyelerden biri kızın donu,diğeri de sümüğüymüş,sevgili kk nın değerli köklü üyeleri haberiniz olsun.:ssz:

hahahaha anlaşılan sende kıskançlıktan çatırt diye çatlıyorsun ki bukadar koymuş sana :D....kız güzel videoları var yani ordada mı shop var tamamen kıskançlıktan sizn yaptığınız. videoları tamamen filitresiz tv yede çıktı ayrıca millet bir hatasını bulmak için okadar uğraşıyorki demekki cidden kıskanıyorsunuz ya :54:öptüm sizi

Kızın yaşı küçük olduğu için tamamen kadınsılıktan uzak bir siması var.
Doğal olarak bir ton boyayla donuk duruyor.
$562669_379559665431351_1594756054_n.jpg
Bu fotoğrafta ne kadar çocuk olduğuna bakın. O fotoğrafarla alakası bile yok. Gözleri faltaşı gibi yapmak falan tamamen doğallıktan uzak:27:

Back